Vonios baldų akcija

Norint sukurti patogią vonios kambario erdvę, svarbu pasirūpinti ne tik pagrindiniais santechnikos įrenginiais, bet ir kitomis, papildomomis detalėmis. Vonios baldai šiai patalpai suteikia žavesio ir tuo pačiu leidžia pasirūpinti, kad kiekvienas daiktas turėtų konkrečią savo vietą. Šiuo metu vykstanti vonios įrangos akcija suteikia galimybę ne tik kardinaliai pakeisti vonios įrangą ar santechniką, bet ir atnaujinti visus baldus. Gausus prekių asortimentas leidžia pasirinkti iš skirtingų medžiagų, dydžių ir stiliaus įvairovės – jeigu planuojate nepraleisti šios vonios baldų akcijos, vertėtų iš anksto apgalvoti, kokį interjerą ir įspūdį norite sukurti savo vonios kambaryje.

Gausus Arsan.lt asortimentas suteikia galimybę pasirinktas prekes lengvai priderinti prie bet kokio vonios kambario dizaino, o šiuo metu vykstantis vonios baldų išpardavimas leidžia sutaupyti papildomų lėšų, kadangi dabar vonios baldai – itin gera kaina. Čia rasite tiek klasikiniam, tiek moderniam stiliui pritaikytų baldų, todėl ne tik sutaupysite, bet ir sukursite stilingą vonios kambario aplinką.

Prekių dydis, spalva, medžiaga ir kiti panašūs parametrai padeda sukurti norimą atmosferą, tačiau ne mažiau šiuo klausimu svarbu ir tai, jog vonios baldai būtų funkcionalūs ir tarnautų ne vienerius metus.

Siekiant didesnės ergonomikos ir didesnės erdvės pojūčio, rekomenduoja rinktis pakabinamus vonios baldus – toks variantas neapkrauna patalpos ir leidžia patogiai ir lengvai joje judėti. Arsan.lt asortimente esančios prekės yra detaliai aprašytos, todėl iš anksto galėsite numatyti, kokio dydžio baldai Jums yra reikalingi, jeigu norite, jog liktų dar šiek tiek tuščios erdvės. Vonios baldų akcija – proga įsigyti patikusias prekes kur kas geresnėmis sąlygomis.

Vienas iš populiariausių variantų yra vonios baldų komplektai – pasirinkus tokį sprendimą, galima sutaupyti laiko resursų, kadangi visi baldai iš karto yra suderinti tarpusavyje. Tad Jums beliks apsispręsti dėl komplekto dalių skaičiaus ir jo dizaino – šiuo atveju taip pat surasite ne vieną skirtingą variantą.

Vonios baldų akcija

Nors vonios baldai su nuolaida dažnai tampa vienu pagrindinių paieškos kriterijų, ne mažiau svarbu atkreipti dėmesį ir į prekių kokybę. Visuomet siekiame pasiūlyti Jums geriausią kainos ir kokybės santykį, todėl mūsų parduotuvėje rasite aukščiausios kokybės standartus atitinkančius, savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų vonios valdus, kurie savo patvarumu ir funkcionalumu džiugins ilgus metus.

Vonios baldai pigiau parduodami Vilniuje ir visuose kituose miestuose - juos tereikia užsisakyti internetu, iš Arsan.lt el. parduotuvės. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios baldus ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. 

Rodoma 1-9 iš 9 prekės(-ių)
Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.