Vonių akcija

Vonia taps pagrindiniu kambario akcentu, jeigu nutarsite ją pastatyti savo vonios kambaryje. Ši prekė – ne tik vienas pagrindinių interjero akcentų, bet ir praktiškas pasirinkimas, garantuojantis komforto jausmą. Vonių išpardavimas – galimybė įsigyti labiausiai tinkantį variantą mažesne kaina.

Turintiems daugiau laiko pasimėgauti vonios teikiamais malonumais, reikės išsirinkti vonios formą, kuri tiktų prie kambario dydžio. Kokybiškos vonios pigiau Arsan.lt internetinėje parduotuvėje suteiks progą kiekvienam pirkėjui surasti tinkamiausią variantą, derantį prie bendro vonios kambario interjero. Skirtingų modelių pasirinkimas itin platus, todėl vonia lengvai įsilies į jau vyraujantį stilių, o jeigu norėsite, galėsite rinktis ir unikaliai atrodančius variantus, kurie neabejotinai taps dėmesį traukiančiu akcentu. Gausiame asortimente galėsite rasti įvairių tipų prekes – beliks įvertinti kambario išplanavimą ir savo poreikius.

Renkantis ne mažiau svarbu atsižvelgti į medžiagą, iš kurios yra pagaminta vonia, kadangi nuo to taip pat priklausys tam tikros šių įrenginių savybės. Akmens masės vonios patiks ieškantiems ilgaamžiškumo, o akrilines vonias rekomenduojama rinktis tiems, kurie nori nestandartinių sprendimų, kadangi iš šios medžiagos pagamintos vonios pasižymi formų ir funkcijų įvairove. Svarbu atkreipti dėmesį ir į kokybę – naudojama medžiaga turėtų būti atspari įbrėžimams ir lengvai nuvaloma. Mes prekiaujame tik visiems žinomų, savo vardą rinkoje jau pelniusių gamintojų produkcija, todėl čia surasite patikimą vonios įrangą, kuri savo tvirtumu džiugins ne vienerius metus. Vonios akcija suteikia galimybę įsigyti ilgaamžiškas ir kokybiškas prekes patraukliomis kainomis. Nuolaidos taikomos ir vonių priedams, todėl galėsite pasirūpinti kojų apdailomis ir kitais panašiais gaminiais.

Pigios vonios

Pigios vonios yra pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Tad net neišėję iš namų galėsite pasirūpinti vienu svarbiausių vonios kambaryje esančių įrenginių. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonias ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios pigios vonios Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.