Ravak vonios įrangos akcija

Vonios kambario įrengimas – atsakingas sprendimas, kadangi baldai ir kita įranga tarnauja ne vienerius metus, o ja naudojamės kasdien. Nusprendus vonios kambaryje įrengti vonią, svarbu išsirinkti kokybiškumu ir ilgaamžiškumu pasižyminčią prekę. Dėl šios priežasties, rinkdamiesi dažnai atkreipiame dėmesį į patikimų ir kitų pasitikėjimą jau pelniusių gamintojų siūlomą produkciją.

Viena iš jų yra Ravak – ilgametę patirtį vonios kambario įrangos gamyboje turinti čekiška įmonė, kurios siūlomi gaminiai atitinka aukščiausius keliamus kokybės reikalavimus – prekės gaminamos iš aukščiausios kokybės medžiagų, naudojant naujausias technologijas. Ši įmonė specializuojasi vonios įrangos srityje, todėl jų asortimente galite rasti visus gaminius, kurių gali prireikti įrenginėjant funkcionalų ir kokybišką vonios kambarį.

Ravak akcija

Ravak vonios įrangos išpardavimas – galimybė įsigyti kokybišką prekę mažesne kaina. Arsan.lt internetinėje parduotuvė pateikta Ravak akcija sudomins kiekvieną, kuris planuoja savo biudžetą ir nori sutaupyti papildomų lėšų. Nuolaidos Ravak vonioms ir kitai įrangai patiks kiekvienam pirkėjui, kadangi įmonė siūlo nestandartinius sprendimus – prekes lengvai galėsite pritaikyti prie bet kokio vonios kambario interjero. Šie gaminiai lengvai įsilies į jau vyraujantį stilių, o norintys išskirtinių akcentų, taip pat turės iš ko pasirinkti.

Renkantis tinkamiausią vonios įrangą, svarbu atkreipti į kambario išplanavimą ir asmeninius poreikius – turėtumėte apgalvoti, kokiais įrenginiais naudositės šioje patalpoje ir iš anksto apsvarstyti, kaip suplanuoti erdvę taip, kad užtektų vietos patogiam praėjimui. Ravak vonios ir kiti gaminiai tarnaus ilgus metus, todėl svarbu priimti teisingus sprendimus.

Ravak akcija yra pasiekiama internetu, o prekės pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti Ravak vonios įrangą ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios Ravak vonios pigiau Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Rodoma 1-8 iš 8 prekės(-ių)
Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.