Spalvotų maišytuvų akcija

Vandens maišytuvai virtuvėje visų pirma atlieka pagrindinę savo funkciją, tačiau tobulėjant technologijoms, gamintojai siūlo ne tik kokybiškus, bet ir originaliai atrodančius gaminius, kurie gali pagyvinti virtuvės interjerą. Vienas iš tokių variantų yra spalvoti maišytuvai, kuriuos mūsų elektroninėje parduotuvėje šiuo metu galite įsigyti su didele nuolaida.

Platus skirtingų atspalvių pasirinkimas suteikia daugiau laisvės kuriant išskirtinę virtuvės atmosferą, tačiau nepamirškite, kad spalvoti maišytuvai turėtų būti derinami prie kitų šioje patalpoje esančių įrenginių , o ypač – prie virtuvės plautuvės. Šiuo metu vykstanti spalvotų maišytuvų akcija suteiks galimybę šiuos gaminius įsigyti gerokai pigiau, tad beliks apsispręsti, ar ieškosite neutralaus varianto, ar vis dėlto norėsite, kad spalvotas maišytuvas taptų ryškiausia virtuvės stiliaus detale.

Ne mažiau svarbu atsižvelgti ir į kokybę – mes prekiaujame tik patikimų, ilgametę patirtį turinčių gamintojų produkcija, todėl šie pigūs spalvoti maišytuvai patikimai tarnaus Jums ilgus metus. Kokybiškos medžiagos užtikrins tvirtumą, o vykstantis spalvotų maišytuvų išpardavimas leis sutaupyti papildomų lėšų, todėl pagyvinsite virtuvės interjerą už gerokai mažesnę kainą.

Spalvotų maišytuvų akcija

Išskirtinės nuolaidos Arsan.lt siūlomiems spalvotiems maišytuvams (kranams). Išsirinkite iš plataus siūlomo maišytuvų asortimento su akcija. Šiuos spalvotus maišytuvus gera kaina galite užsisakyti internetu – pasirinktos prekės kelių darbo dienų laikotarpyje per kurjerį yra pristatomos visoje Lietuvoje. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl spalvotų maišytuvų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.