Vandens maišytuvų virtuvei akcija

Vandens maišytuvų virtuvei akcija

Kriauklė ir vandens kranas – vieni iš svarbiausių įrenginių virtuvėje. Šiais prietaisais tenka naudotis ne vieną kartą per dieną, todėl renkantis svarbu atkreipti dėmesį ne tik į prekės išvaizdą, bet ir į kitus parametrus – šiuo metu vykstanti virtuvės vandens maišytuvų (kranų) akcija suteikia galimybę kokybiškus įrenginius įsigyti kur kas pigiau.

Papildomų lėšų sutaupyti pavyks ir tuo atveju, jeigu įsigyta prekė bus kokybiška – naudojant tokius vandens maišytuvus, kur kas greičiau galima pasiekti pageidaujamą vandens temperatūrą, todėl tuo pačiu sumažėja ir išleisto vandens kiekis. Dėl ekonomiškumo ypač vertinami termostatiniai vandens maišytuvai, tačiau taip pat galima atrasti ir standartinių variantų su papildomomis funkcijomis. Maišytuvai su "Cold- Tres" sistema iš pradžių leidžia tik šaltą vandenį, tad jeigu Jums tuo metu nėra reikalinga šiltesnė srovė, vandens šildytuvas iš viso neįsijungia. Arsan.lt asortimente rasite ilgaamžiškus, žinomų gamintojų įrenginius, tad jeigu ieškote naujų funkcionalių prietaisų – dabar mūsų parduotuvėje vandens maišytuvai virtuvei parduodami su nuolaida.

Virtuvės maišytuvai gera kaina dažnai traukia pirkėjų akį, tačiau ne mažiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, iš kokios medžiagos yra pagamintas šis įrenginys. Norintiems paprastesnės priežiūros, reikėtų rinktis įrenginius iš nerūdijančio plieno, chromuotu paviršiumi – ant šių prekių sunkiau kaupiasi įvairios nuosėdos, o šiuo metu vykstantis vandens maišytuvų virtuvei išpardavimas leidžia įsigyti kokybišką įrangą palankiomis sąlygomis.

Renkantis taip pat vertėtų atkreipti dėmesį į patogų snapo dydį ir maišytuvo svirtelių skaičių – standartiniais laikomi vieną rankenėlę turintys maišytuvai, tačiau asortimente surasite ir kitų variantų, kurie džiugins savo efektyvumu ir dailia išvaizda.

Virtuvės vandens maišytuvų akcijos metu galite įsigyti įvairių tipų, medžiagų ir spalvų įrenginius, kuriuos galima derinti prie vyraujančio kambario interjero arba paversti vienu pagrindinių stiliaus akcentų. Gausus asortimentas užtikrina pasirinkimo laisvę ir suteikia galimybę patikusius įrenginius priderint bet kokio dydžio virtuvėje - kviečiame pasidairyti Arsan.lt internetinėje parduotuvėje ir išsirinkti patikusį gaminį tol, kol vyksta vandens maišytuvų virtuvei akcija.

Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl virtuvės vandens maišytuvų, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vandens maišytuvai virtuvei pigiau parduodami ir internetu – juos galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Jūsų užsakytos prekės per kelias darbo dienas bus pristatytos visoje Lietuvoje, tad net neišėję iš namų galėsite atnaujinti turimą virtuvės įrangą. Nuolat siekiame Jums pasiūlyti optimaliausią kainos ir kokybės santykį, todėl aukštos kokybės prekės pas mus parduodamos patrauklia kaina.

 

Rodoma 1-13 iš 13 prekės(-ių)
Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.