Kaip įtraukti naują spalvą į vonios interjerą?

Klasikinis šviesių spalvų vonios interjeras nebūtinai turi būti nuobodus – iš tikrųjų tai puiki terpė stilingiems ir originaliems sprendimams. Prie baltos spalvos lengvai galite priderinti bet kurį kitą atspalvį ir taip pagyvinti bendrą patalpos stilių – susipažinkite su keliais patarimais, kurie leis tai padaryti itin greitai ir paprastai.

1. Aksesuarai. Keletas mažų spalvotų priedų gali padaryti tikrą perversmą Jūsų vonioje – ypač tuomet, jei kruopščiai juos suderinsite tarpusavyje. Iš pradžių galite pakeisti kelis smulkesnius gaminius, pavyzdžiui, tualeto šepetį ar vonios stiklinę, o jei nauji atspalviai iš tikrųjų patiks, galima pagalvoti ir apie didesnius pokyčius. Tam tiks spalvoti vandens maišytuvai ar kiti panašūs vonios įrenginiai.

2. Augalai. Ši daug investicijų nereikalaujanti idėja Jūsų vonios kambariui gali suteikti daug gyvybingumo. Tam puikiai tinka tiek sodinamos, tiek pamerkiamos ar dirbtinės gėlės – kartu su dailia vaza šie augalai sudarys dailų derinį, kuris lengvai derės prie bet kokio interjero. Šią ekspoziciją visuomet lengvai galėsite pakeisti ar perkelti į kitą vietą, tad jeigu norisi šiek tiek eksperimentų, toks variantas – būtent Jums.

3. Vonios baldai. Tai itin praktiškas variantas: įsigiję įdomesnių atspalvių spinteles ar kitus vonios baldus, juos panaudosite ir pagal paskirtį, ir tuo pačiu įtrauksite naują spalvą į vyraujantį interjerą. Tuomet patartina naudoti ne ryškias, tačiau kiek sodresnes spalvas, kurios greit nepabos, tačiau pridės kambariui daugiau jaukumo. Tokių vonios baldų galima įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje.

4. Spalvota vonia. Tai šiek tiek drąsesnis sprendimas, kuris tikrai neliks nepastebėtas – spalvota vonia taps ryškiu interjero akcentu ir leis sukurti unikalų interjerą. Atspalviai šiuo atveju gali būti patys įvairiausi, tad jeigu dabar vonios kambaryje vyrauja monotoniškas interjeras, toks įrenginys jį labai pagyvins. Dėl spalvotų vonių kokybės jaudintis nevertėtų: jei jos gaminamos iš kokybiškų medžiagų, šiuo pirkiniu džiaugsitės ilgus metus.

5. Ryškūs rankšluosčiai. Jei panaudojote bent vieną iš aukščiau išvardintų idėjų ir svarstote, kaip dar į vonios kambarį įnešti spalvų ar tiesiog kol kas neplanuojate didesnių atsinaujinimo darbų, nauju akcentu gali tapti ir vonioje naudojami rankšluosčiai. Subtiliai juos pakabinę ant durų ar specialių kabyklų, galite sukurti itin žavų interjerą!

Idėjų, kaip įtraukti naują spalvą į vonios kambarį, neabejotinai galima sugalvoti ir kur kas daugiau – šiuo atveju svarbiausia nuspręsti, kurie atspalviai derėtų prie vyraujančios aplinkos ir patiktų Jums patiems. Nebijokite „pasimatuoti“ ir įdomesnių spalvų – jei naudosite lengvai keičiamas detales, vonios kambario interjerą bet kada ir vėl galėsite pakeisti.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.