akmens mases duso padeklas

Dušo kabinos vis dar nepraranda savo populiarumo, o kartu su jomis dažnai įsigijami dušo padai. Renkantis šį gaminį, privalu apsvarstyti daugybę aspektų, tačiau vienas svarbiausių medžiagiškumas, nuo kurio priklauso didžioji dalis dušo padėklų savybių. Šiuo metu prekyboje dominuoja dviejų tipų dušo padėklai: akmens masės ir akrilo. Šį kartą ARSAN profesionalų komanda aptars akmens masės dušo padų privalumus.

Patvarumas

Retas kuris vonios kambarį atnaujina kas kelerius metus, todėl ypatingai svarbu, kad visa vonios įranga būtų tvirta ir ilgaamžė – šiuo klausimu akmens masės dušo padas pateisins jūsų lūkesčius. Lyginant su akriliniais padėklais, šie gaminiai yra dar tvaresni ir stipresni (teigiama, kad akmens masė pranoksta natūralų akmenį). Akmens masės dušo padėklai geriau toleruoja apkrovas, o jų išorinė danga yra atsparesnė įbrėžimams ir įtrūkimams. Šią savybę ypač vertina augintinių šeimininkai, kurie gali būti ramūs, jog po kelių maudynių dušo kabinos padas nebus subraižytas. Taip pat ši medžiaga nesugeria nešvarumų bei pasižymi atsparumu rūgštims, įvairioms cheminėms medžiagoms bei rūdims, todėl šių gaminių priežiūra yra daug lengvesnė. 

Sandarumas

Akmens masės padėklai yra pakankamai standūs, kieti ir atsparūs didesnei apkrovai – tai leidžia dar patogiau ir kokybiškiau juos užsandarinti. Tai reiškia, jog net ir po kelių dešimčių maudynių neteks nerimauti dėl vandens pratekėjimo: šie dušo kabinų padai yra laikomi vienais patikimiausių. Be to PAA dušo padėklų asortimente rasite akmens masės padus, dengtus specialia ANTI-SLIP rifliuota neslystančia danga.

akmens mases duso padeklas

Paprastas montavimas

Šio tipo dušo kabinos padėklai yra sunkesni nei akriliniai, tačiau lengvesni nei keramikiniai, todėl akmens masės dušo pado montavimas yra vienas paprasčiausių darbų. Tokį gaminį nesunkiai perkelsite į reikiamą erdvę ir tuo pačiu galėsite nesibaiminti dėl susilankstymo, perlūžimo ar kitų deformacijų. Be to, gamyboje naudojamos technologijos užtikrina dar didesnį formų ir matmenų tikslumą – šios savybės vonios kambariuose yra ypač svarbios. PAA vonios kambario įrangos gamintojai suteikia galimybę padą sumontuoti lygiai su grindų plytelių paviršiumi, kas užtikrina subtilų ir estetiškai patrauklų vaizdą.

Dailus stilius

Nors spalviniu atžvilgiu akmens masės padėklai mažai kuo skiriasi nuo akrilinių, nesunku pastebėti vizualius jų skirtumus. Dušo kabinos su padėklu iš akmens masės yra švelnūs ir malonūs liesti, neretai atrodo solidžiau ir prabangiau. Ne toks blizgus jų paviršius turi antibakterinių bei priešgrybelinių savybių.  

Gera garso izoliacija

Dėl specifinio savo paviršiaus, akmens masės dušo padai kur kas geriau sugeria maudynių garsus. Tokia savybe labiausiai džiaugsitės tuomet, jei gyvenate ne vienas: tuomet iš vonios kambario kur kas rečiau girdėsite pašalinį triukšmą.

TECE unitazas su bide funkcija

Pasirinkimo įvairovė

Nusprendę naudoti tokio tipo dušo padėklą, turėsite galimybę pasirinkti įvairių formų ir matmenų gaminius, todėl juos nesunkiai pritaikysite savo vonios kambaryje. Vertėtų paminėti ir tai, jog dušo padai kainos atžvilgiu yra kiek brangesni nei akriliniai gaminiai, tačiau nesuklysime teigdami, jog privalumų sąrašas yra gerokai pranašesnis.

Jei vienas pagrindinių jūsų prioritetų yra kokybė, toks variantas neabejotinai pateisins jūsų lūkesčius. Arsan.lt asortimente rasite ne tik akmens masės dušo padėklus, bet ir vonias, praustuvus bei plautuves, kurie taip pat pasižymi visais išvardintais privalumais. Gyvai apžiūrėti ir paliesti akmens masės gaminius galite ARSAN salone, lakūnų g. 51. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.