akmens mases vonia

Renkantis vonią, svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jos formą, montavimo būdą ar spalvą, bet ir į medžiagiškumą. Tai itin svarbus vonios aspektas, lemiantis gaminio ilgaamžiškumą. Vienos labiausiai paplitusių ir geriausiai vertinamų yra akmens masės vonios – šį kartą ARSAN profesionalų komanda aptars, kas nulėmė išaugusią jų paklausą ir patars kaip išsirinkti visus poreikius tenkinantį modelį.

Akmens masės vonių privalumai

Patvarumas. Tai bene svarbiausia šių įrenginių ypatybė – galite būti tikri, jog akmens masės vonia patikimai tarnaus ilgus metus. Šios medžiagos vonios nepaveikios įbrėžimams, įskilimams bei rūgštims ir kitoms cheminėms medžiagoms – tai reiškia, jog jų priežiūra taip pat bus paprastesnė.

Didesnis komfortas. Jeigu dažniau mėgaujatės vonios procedūromis – maksimalus komfortas yra itin svarbus. Akmens masės vonios pagamintos taip, jog komfortas lydi kiekviename žingsnyje: nesigirdi leidžiamo vandens triukšmo ir jis ilgai išlieka šiltas, o pats paviršius itin švelnus ir labai maloniai liečiamas. 

Elegantiška išvaizda. Nors estetika nėra išskirtinai akmens masės vonioms būdingas bruožas, aukštos jų kokybės neįmanoma nepastebėti – šie įrenginiai leidžia sukurti prabanga ir elegancija alsuojančią atmosferą. Be to, svarbu paminėti, kad vonios paviršius nenusidėvi ir negeltonuoja – tai leidžia žymiai ilgiau išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. O kas liečia akmens masės vonių dizainą  – stilistinė įvairovė yra dar vienas šių vonių privalumas.

akmens mases vonia

Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis akmens masės vonią?

Tam, kad naujoji akmens masės vonia pateisintų visus jūsų lūkesčius, vertėtų susipažinti su keliais svarbiais aspektais.  

Vonių formos. Tarp šių vonių rasite daugybę skirtingų formų ir dydžių, todėl gerai apsvarstykite, koks variantas jums būtų tinkamiausias ir patogiausias. Kartais klientai išsirenka jiems akiai patraukliausią variantą, tačiau įlipus į vonią ir pasimatavus, pasirodo, kad ši nėra patogi. Taigi visuomet patariame, esant galimybei, pirmiausia atsigulti į vonią.   Dažnai teigiama, jog akmens masės vonios yra kiek didesnės nei kitų tipų įrenginiai, tačiau jeigu jums reikalingi mažesni vonios išmatavimai - tarp šių gaminių rasite kompaktiškų modelių.

Apgalvokite, kurioje vietoje šią vonią statysite. Vertėtų žinoti, jog šio tipo vonios yra pakankamai sunkios, todėl norėdami greičiau atlikti visus montavimo darbus, turėtumėte iš anksto apsispręsti dėl jos vietos ir jau minėtų matmenų.

Nusistatykite biudžetą. Akmens masės vonių kainos yra kiek didesnės, tačiau dėl jų kokybės abejonių tikrai nekyla. Visgi, jei norisi šiek tiek sutaupyti, iš anksto nuspręskite, kiek lėšų šiam pirkiniui galite skirti ir ieškokite specialių pasiūlymų. Daugybę tokių pasiūlymų dažnai pateikia Arsan.lt parduotuvė.

akmens mases vonia

Akmens masės vonios patiks kiekvienam, mėgstančiam komfortiškas ir atpalaiduojančias maudynes. Be to, šiais privalumais pasižymi akmens masės prasutuvai bei dušo padėklai, todėl tikrai neprašausite pasirinkę šiuos gaminius. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.