Ar Jūsų vonios kambariui tinka atviros spintelės?

Atviros vonios spintelės leidžia sukurti žavų, erdviau atrodantį kambario interjerą ir tuo pačiu dar paprasčiau pasiekti visus reikiamus daiktus. Visgi, tuomet visi Jūsų reikmenys yra plačiai matomi, todėl toks sprendimas tinka ir patinka ne kiekvienam. Jei nesate tikri, ar tokios spintelės voniai tiks Jūsų namams, pirmiausia turėtumėte atsakyti sau į kelis esminius klausimus.

1. Ar pasirinkus tokį variantą matytis atviri vamzdžiai? Šiuo atveju kalbama apie praustuvų spinteles – tikriausiai sutiksite, jog atvirai matomi jų vamzdžiai neprideda dailios estetinės išvaizdos bendram vonios kambario interjerui. Tad tokį variantą rekomenduojama rinktis tik tuomet, kai vonios praustuvai yra sumaniai įmontuoti ir jų detalės nėra labai akivaizdžiai matomos.  

2. Ar tai pagrindinis Jūsų vonios kambarys? Atviras lentynėles turinčios vonios ūkinės spintelės puikiai tinka svečių kambariui – juk čia dažniausiai laikomi tik rankšluosčiai ir kiti reikalingiausi vonios reikmenys. Tuo tarpu kasdien naudojamas priemones tvarkingai susidėti ir greit surasti gali būti kur kas sudėtingiau, todėl tokį variantą dar vertėtų gerai apsvarstyti.

3. Ką ketinate laikyti šioje spintelėje? Tai yra pagrindinis klausimas, nuo kurio iš esmės priklausys Jūsų pasirinkimas. Pavyzdžiui, tualeto reikmenims ar valymo priemonėms kur kas geriau tiks uždaros vonios spintelės. Tačiau jei turite daugiau erdvės ir čia ketinate laikyti suvenyrus, sukauptą kvepalų kolekciją ar kitus dailiai atrodančius daiktus, puikiai tiks ir atvira ūkinė vonios spintelė.

4. Ar planuojate naudoti papildomas dėžutes? Tokie vonios baldai ypač tinka tais atvejais, jei atviroje spintelėje ketinate laikyti reikmenis su žaviai atrodančiais įpakavimais ar planuojate į lentynėles sudėti dėžutes bei krepšelius. Tuomet kambarys nepraras savo estetinės išvaizdos, o Jums lengviau pavyks išlaikyti tvarkingą atmosferą.

5. Ar tai bus vienintelė Jūsų spintelė? Praktiškai kiekvienas vonios kambaryje laiko asmeninius daiktus, kurių nebūtina matyti kitiems aplinkiniams – logiška, jog tokiems reikmenims geriausiai tinka uždaros vonios spintelės. Tad jeigu ketinate įsigyti tik vieną baldą, verčiau rinkitės uždaras spinteles, o jei galvojate apie kelis, vienu iš jų gali tapti ir atvira vonios spintelė.

Galiausiai, rinkdamiesi šį variantą, turite būti pasiruošę nuolat palaikyti tvarką – jei už spintelės durelių kartais gali vyrauti lengvas chaosas, šiuo atveju netvarkingai sudėti daiktai iš karto paveiks bendrą patalpos atmosferą. Visgi, tai nereiškia, jog atviros vonios spintelės nėra vertos Jūsų dėmesio – jei pasirinksite tinkamus reikmenis ir sumaniai parinksite patogią vietą, šis baldas nekels papildomų rūpesčių ir sėkmingai atliks savo funkciją.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.