aukso spalvos duso kabina
Kiekvienais metais vonios kambario interjero dizaino tendencijos atneša naujų pokyčių ir atspalvių. 2021-ieji taip pat nėra išimtis. Vienas ryškiausių šių metų pokyčių – sumažėjęs ilgą laiką dominavusių chromuotų paviršių populiarumas, kurį keičia aukso spalva. Nors toks sprendimas nėra įprastas, auksiniai atspalviai turi nemažai pranašumų. ARSAN profesionalų komanda atskleidžia, kodėl šią spalvą verta įtraukti į vonios interjerą ir pasidalins patarimais, kaip tai padaryti.

Kodėl auksinę spalvą verta įtraukti į vonios interjerą?

Nesvarbu, kur yra naudojami auksiniai akcentai, jie visuomet simbolizuoja prabangą ir ištaigingumą. Būtent taip atrodo ir auksinėmis detalėmis papuošti kambariai – toks interjeras dvelkia elegancija ir atrodo itin charakteringai. Manoma, kad auksiniai atspalviai tendencijų viršūnėse atsidūrė ir dėl plačių stilistinių galimybių.

Tačiau visa tai nereiškia, kad toks pasirinkimas tinka tik prabangos įspūdžiui kurti. Lyginant su chromu, auksiniai paviršiai yra kur kas jaukesni ir šiltesni, todėl interjeras tampa kur kas malonesnis akiai. Pasirinkus tokį variantą, galima atrasti ir praktinės naudos. Auksiniai paviršiai, atspindėdami šviesą, vizualiai padidina erdvę ir pripildo ją spindesių. Jei iki šiol vargote nuo chromuotų paviršių, valydami vandens dėmes ar pirštų antspaudus, dabar galėsite kiek lengviau atsikvėpti – ant auksinio paviršiaus jie yra mažiau pastebimi.

duso durys i nisa

Auksiniai vonios kambario aksesuarai

Jeigu norite pamatyti, kaip aukso spalva dera prie jūsų plytelių ir kitų vonios kambario elementų – pradėkite nuo vonios aksesuarų. Tai saugiausias ir mažiausiai išlaidų reikalaujantis būdas. Rinkoje yra daugybė vonios priedų su aukso spalvos akcentais – tereikia pasirinkti, koks dizainas ir spalvų deriniai jums labiausiai prie širdies. Aukso spalva itin dera su juoda, balta, ruda ir pastelinėmis spalvomis, o taip pat su medienos bei marmuro elementais. Nerekomenduojame aukso spalvą maišyti su itin ryškiais elementais, nes vien auksas yra stiprus ir ryškus akcentas, kurio nereikėtų užgožti. Vistik visuomet yra išimčių, tad ir aukso spalvą galite derinti beveik su visomis spalvomis pagal skonį, tačiau visur galioja viena taisyklė – „kas per daug - tas nesveika“.

auksiniai vonios aksesuarai

Naujausios auksiniais atspalviais paremtos kolekcijos

Atsižvelgdami į šiuos pokyčius, gamintojai kur kas dažniau pradėjo naudoti auksinę spalvą gaminių kolekcijose. Tai reiškia, jog nusprendę ją pritaikyti savo vonios kambariuose, be abejonės turėsite iš ko pasirinkti. Pirmiausia, verta apžiūrėti įvairius smulkius aksesuarus, tačiau taip pat reikėtų įvertinti ir naujas dušo kabinų, maišytuvų bei dugno vožtuvų kolekcijas.

Auksinę spalvą į vonios kambarį labai subtiliai nusprendė įtraukti RADAWAY kompanija, neseniai pristačiusi ESSENZA PRO GOLD dušo kabinų kolekciją. Ryškiausias jos akcentas – subtilios auksinės detalės, naudojamos dušo kabinų rankenoms ir sutvirtinimams. Toks pasirinkimas suteiks vonios kambariui daugiau jaukumo, tačiau pernelyg jo neapkraus. Taigi tokią dušo kabiną galėsite įmontuoti bet kokio stiliaus patalpose. Taip pat dėmesio vertos yra ir FURO bei IDEA GOLD dušo kabinų, durų bei vonios sienelių kolekcijos.

auksine duso kabina

Prie jų puikiai derės ir auksinės spalvos TRES maišytuvai – daugiausiai jų aptikti galima PROJECT kolekcijoje. Priklausomai nuo puoselėjamos stilistikos, galima rinktis tiek blizgius, tiek matinius jų paviršius. Be to, šie praustuvo maišytuvai gali būti skirtingų formų ir dydžių, taigi juos nesunkiai pritaikysite pagal savo poreikius. Toks aukso spalvos maišytuvas pretenduoja tapti vonios kambario akcentu – ši prabangi detalė tikrai neliks nepastebėta.

tres maisytuvai

Tikėtina, kad auksinėmis detalėmis paremtų kolekcijų sulauksime ir daugiau, tačiau sunku nesutikti, kad ir dabar turime iš ko pasirinkti. Jei vonios kambaryje norisi daugiau jaukumo ir elegantiškos prabangos, šias auksinėmis detalėmis papuoštas dušo kabinas ir vandens maišytuvus siūlome įsigyti Arsan.lt parduotuvėje. O jeigu norite pasitarti su specialistais – kviečiame nemokamai konsultacijai ARSAN salone, Lakūnų g. 51. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.