Duravit gamintojas

Prieš daugiau kaip du šimtus metų įkurta Vokietijos indų kompanija per visą šį laikotarpį išsiplėtė į pasaulyje puikiai žinomą ir palankiai vertinamą prekinį ženklą – Duravit. Dabar ši kompanija stengiasi pasiūlyti aukštos kokybės produkciją, kuri leistų išplėtoti įkvepiantį vonios kambarį. Jų asortimente dominuoja praustuvai ir unitazai bei jų priedai, kurie patiks kiekvienam, ieškančiam patikimų sprendimų.

Šimtmečius puoselėjamos tradicijos – aukščiausiai kokybei užtikrinti

Duravit kompanija gali pasigirti išskirtine patirtimi, kuri leidžia nuspėti būsimas tendencijas ir puikiai žinoti, ko reikia vartotojams. Būtent dėl to išskirtinis dėmesys yra skiriamas gaminių kokybei ir patvarumui. Net ir šiais, aukštųjų technologijų ir automatikos laikais, didelis dėmesys yra skiriamas rankų darbui ir darbuotojų meistriškumo bei įgūdžių pritaikymui. Siekdami užtikrinti aukščiausius standartus, gamintojai tai pasitelkia tiek keramikai, tiek kitoms kompanijos gamybos sritims.

Tai, kad Duravit kriauklės, klozetai ir kiti produktai patikimai tarnaus ilgus metus, įrodo ir jų naudojama medžiaga – santechninė keramika. Be to, kompanija ypatingą dėmesį skiria gamtos išteklių saugojimui ir tuo pačiu rūpinasi, kad vonios įranga būtų kuo ekologiškesnė ir taupesnė. Šis ekologiškų gamybos technologijų susiliejimas su labai atidžia bendrovės kokybės kontrole lemia tai, kad visa Duravit produkcija yra funkcionali, šiuolaikiška ir ilgaamžė.

Praktiškumo ir išskirtinio dizaino derinys

Duravit praustuvai, unitazai ir visa kita produkcija ne kartą pelnė tarptautinius apdovanojimus už jų dizainą. Kompanija įsitikinusi, kad tai nulėmė du esminiai dalykai – aukščiausios kvalifikacijos, puikiai gero dizaino prasmę išmanantys dizaineriai ir vartotojų poreikių paisymas. Nors stilingą vonios kambarį kiekvienas įsivaizduoja skirtingai, šiai kompanijai pavyko pasiekti tai, jog Duravit produkcija atrodo taip, tarsi specialiai būtų sukurta kiekvienam skoniui.

Visgi, nors dizainui skiriamas išskirtinis dėmesys, išvaizda visuomet yra derinama su praktiškumu. Kompanija įsitikinusi, kad žavus stilius ir praktiškumas turi būti apjungiami, todėl jų asortimente niekuomet nerasite „geresnio dizaino“ sumetimais priimtų sprendimų. Vientisumas ir jaukumas – tai dar kelios šios įmonės ypatybės, kurios atsispindi visuose produktuose.

Gausi įvairovė patogiam vonios kambariui

Kiekvienai gamybos sričiai kompanija skiria ypatingą dėmesį tam, kad maksimaliai patenkintų pirkėjų poreikius. Pavyzdžiui, tualeto zonoje akcentuojamas maksimalus patogumas ir nepriekaištinga higiena. Visi Duravit klozetai, jų dangčiai ir bidė padengi gausiu keraminės glazūros sluoksniu, kuris neleidžia abejoti dėl higienos. Asortimente taip pat atrasite ir vandens suvartojimą mažinančių sprendimų. Tuo tarpu Duravit praustuvai nustebins dydžių ir formų įvairove – juos lengvai pritaikysite bet kuriame vonios kambaryje.

Duravit produkciją verta apžiūrėti tiems, kurie ieško aukščiausios kokybės, praktiškumo ir žavaus dizaino derinio. Tai galite padaryti Arsan.lt parduotuvėje – čia visus gaminius įsigysite palankiomis sąlygomis. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.