Gilių dušo padėklų privalumai

Išsirinkti, ar vonios kambaryje turi stovėti vonia, ar dušo kabina – nelengva užduotis. Tie, kurie turi šiek tiek daugiau laisvos vietos, renkasi vonią ir joje įmontuoja dušo kabinos dureles, tačiau taip pat galimas ir priešingas variantas, kuomet dušo kabinoje įmontuojamas gilus dušo padėklas. Tokiu būdu dušas gali tampa ir nedidele vonia ir jame galima patogiai nusiprausti atsisėdus.

Tokia kabina su gilesniu dušo padėklu yra patogi ir maudant vaikus – jiems užtenka ir mažesnės vonios, o didesnis gylis sumažina galimybę prausimosi metu pritaškyti vandens ant grindų. Dušo padėklai ypač dažnai naudojami daugiabučiuose, kadangi toks variantas yra saugesnis ir sumažina kaimynų užliejimo riziką, kuri padidėja tuomet, kai maudomasi tik ant plytelių.

Gilūs dušo padėklai pasižymi gera kaina ir yra lengvai įmontuojami, o skirtingos jų formos suteikia galimybę priderinti padėklą prie bet kurios dušo kabinos. Asortimente kiekvienas suras labiausiai tinkantį variantą – čia yra kampinių, pusapvalių ir nestandartinių formų gilių dušo padėklų.

Priklausomai nuo poreikių, galima rinktis ir skirtingas dušo padėklų medžiagas – jie gali būti akriliniai, keramikiniai, pagaminti iš akmens masės arba plieno. Dėl mažos kainos vieni populiariausių yra įrenginiai, gaminami iš akrilo. Pasirinkus kokybiškų gamintojų siūlomus gilius dušo padėklus, nereikės skirti daug dėmesio jų priežiūrai, o storesnis sluoksnis užtikrins atsparumą įvairiems įbrėžimams.

Norintiems mažame vonios kambaryje turėti nedidelę vonią, gilus dušo padėklas yra vienas iš paprasčiausių variantų patenkinti visų šeimos narių lūkesčius, kuris nereikalauja didelių investicijų. Šių padėklų komplektacijoje dažniausiai jau būna visi reikalingi įrenginiai, todėl sekant instrukcijas, dušo padėklą galima įmontuoti ir patiems. Vis dėl to, jeigu trūksta įgūdžių, geriau kreiptis į profesionalus – jie kokybiškai pritvirtins naują įrenginį, o Jūs patys galėsite įsitikinti visais gilių dušo padėklų privalumais.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.