Grindiniai vandens maišytuvai prie laisvai pastatomų vonių: ką verta rinktis?

Grindiniai vonios maišytuvai garsėja itin stilinga išvaizda – tokių gaminių neįmanoma nepastebėti, todėl jie dažnai tampa patalpos interjero puošmenomis. Nors montavimas ant grindų reikalauja daugiau vietos, tie, kurie renkasi laisvai pastatomas vonias, dažniausiai jos turi pakankamai. Jei ir Jūs nuspręsite išsirinkti grindinį vandens maišytuvą, turėsite galimybę susipažinti su itin plačia stilistine jų gausa – Jūsų lauks ne vienas svarbus sprendimas.

Spalvų įvairovė

Galima sakyti, kad šis niuansas yra vienas svarbiausių renkantis grindinius maišytuvus, kadangi į spalvą neabejotinai atkreipsite dėmesį. Tarp šių įrenginių dominuoja chromo atspalviai, tačiau tai nereiškia, kad neturėsite iš ko pasirinkti. Ši spalva gali būti tamsesnė, šviesesnė ar netgi labai balta, todėl tokius maišytuvus nesunkiai suderinsite su kita vonios įranga. Taip pat galėsite rinktis tiek blizgesnius, tiek matinius paviršius, kurie net ir panašiai atrodantiems maišytuvams suteikia visai kitokią išvaizdą.

Grindiniai maišytuvai tiks ir tiems, kurie kuria elegancija alsuojantį tamsesnį vonios interjerą. Prie tokio stiliaus ypač derės juodas vandens maišytuvas, kurį taip pat rasite Arsan.lt parduotuvės asortimente. Toks sprendimas tinka ne tik tamsiam interjerui – jei sumaniai suderinsite visas detales, jis derės prie bet kokios stilistikos.

Skirtingos formos ir dizainas

Maišytuvai, montuojami ant grindų, nustebins ne tik atspalvių, bet ir formų gausa. Lenkti, apvalūs ar plokšti snapai, įmantrios retro stilių primenančios detalės – tai tik dalis to, ką turėsite progą apžiūrėti. Visa ši įvairovė tokį vandens maišytuvą leis priderinti prie įvairiausios stilistikos, o jei pageidausite, galėsite jį paversti ir kambario akcentu. Unikalios formos ypač pasitarnauja tuomet, jei nesinori apkrauti vonios kambario ryškiomis spalvomis, tačiau vis vien svajojate apie įdomesnes detales.

Papildomos galimybės

Grindiniai vonios maišytuvai gali nustebinti ir savo komplektacija – ypač tuomet, jei rinksitės rankinius dušelius turinčius modelius. Tokie variantai leis dar komfortiškiau vandeniu pripildyti vonią ir atlikti įvairiausias procedūras. Kai kurie iš jų gali pasiūlyti ir maloniai gaivinančią lietaus funkciją, taigi galimybių niekuomet nepritrūksite. Tiesa, vertėtų paminėti, kad nuo komplektacijos neretai priklauso ir šių maišytuvų kaina, kuri retkarčiais minima kaip šio tipo kranų trūkumas. Tačiau jeigu įsižiūrėsite į šių prekių asortimentą, netruksite įsitikinti, kad ir tarp šių maišytuvų galima atrasti ir nebrangių, ir labai kokybiškų įrenginių.

Apibendrinant galima teigti, kad grindiniai vonios maišytuvai nenuvils nei vieno, kuris savo vonios kambariui ieško ne tik patikimos įrangos, bet ir stilingos detalės. Nesvarbu, ar pirmenybę teiksite spalvoms, įmantrioms formoms ar funkcionalumui, tarp šių gaminių visuomet turėsite iš ko pasirinkti.

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.