Hatria spalvoti praustuvai

Vonios kambariuose įprasta matyti baltus keramikos gaminius bei chromuotą vonios įrangos apdailą. Ir viskas dėl to, kad ilgą laiką, vonios kambarys buvo laikomas praktinio pobūdžio erdve ar namų zona, naudojama tik pagrindiniams higienos poreikiams tenkinti. Pastaraisiais metais, vartotojai ir dizaineriai šį namų plotą palaipsniui pavertė namų SPA, kuriame atsipalaiduojama ir tiesiog gera būti. Vonios kambarys, kaip ir visos kitos namų erdvės, tampa atviras interjero dizaino tendencijoms bei įvairiems spalviniams sprendimams.

Norintiems turėti stilingą ir modernų vonios kambarį, ieškantiems unikalių sprendimų vonios interjere, siūlome atkreipti dėmesį į spalvotą keramiką. Tobulėjant technologijoms, atsiranda vis daugiau vonios įrangos gamintojų, galinčių pasiūlyti įvairių spalvų gamas. Išraiškingu akcentu gali tapti spalvotas praustuvas. 

Head HAPPY HOUR kolekcijos praustuvų privalumai

HATRIA – italų gamintojas, kuris specializuojasi gamindamas keramikinę vonios įrangą. Gamintojas nuolat telkia dėmesį į naujoves, tad gaminiai išsiskiria šiuolaikiškais ir inovatyviais sprendimais bei lengva vonios kambario įrangos priežiūra. Estetinio žavesio prideda vos 5 mm storio ULTRA-THIN praustuvų briaunos. Keramikos medžiagos išskirtinumas yra pagrindinis HATRIA kolekcijų bruožas, sukuriantis beribius sprendimus išskirtiniam vonios kambariui.

HAPPY HOUR SLIM kolekcijos ALCHEMY spalvoti praustuvai pasižymi šiuolaikiniu, elegantišku ir rafinuotu dizainu. Keramikos apsauginė danga suteikia unikalų blizgesį ir užtikrina atsparumą kalkėms ir bakterijoms.

Hatria rudos spalvos praustuvai

Platus spalvų pasirinkimas

  • Dramblio kaulo spalva. Tik todėl, kad ryškiaspalvis vonios kambarys nėra skirtas jums, negalvokite, kad vienintelė išeitis yra baltos spalvos keramikos gaminiai. Kaip alternatyva, ARSAN komanda siūlo dramblio kaulo, kreminės spalvos praustuvus, kurie atnaujins jūsų vonios kambarį su ir tuo pačiu suteiks jūsų namams modernų įvaizdį. Dramblio kaulo interjerui būdinga išskirtinė ir nesenstanti estetika. Smėlio, kreminė spalva interjere yra gana lengva ir vizualiai maloni, suteikia daugiau šviesos ir erdvumo pojūtį. Tam, kad pilnai išpildytumėte šios spalvos interjerą, pakanka priderinti kreminės spalvos vonios aksesuarus ir akimirksniu bendras vaizdas taps šiltesnis, priešingai nei naudojant vien tik baltą keramiką.
  • Ruda spalva. Jei norite sukurti vonios kambarį, kuriame dominuotų ramūs, žemiški akcentai – ruda spalva interjere kaip tik perteikia tokią nuotaiką. Ruda spalva sukuria ramią, į SPA panašią atpalaiduojančią atmosferą. Su šia spalva dera populiarėjantys aukso spalvos elementai, kaip antai maišytuvas, veidrodis auksiniais rėmais ar net dušo kabina su aukso spalvos detalėmis
  • Samanų ruda spalva. Ši spalva yra pakankamai universali, kuri ne tik lengvai įsilieją į interjerą, bet taip pat prideda akį traukiantį dizaino akcentą. Samanų ruda – tai rudos spalvos atmaina, kuri taip pat dera su aukso spalvos elementais bei kitomis žemiškomis spalvomis: žalia, chaki, dramblio kaulo, ruda ir kt. Tačiau atminkite, kad vienos taisyklės nėra – spalvų derinimas interjere yra individualus sprendimas – svarbiausia, kad jame jaustumėtes jaukiai.   
  • Chaki ir pilkai žalia spalva. Ne paslaptis, kad žalia spalva interjere ramina ir padeda susikaupti. Žali atspalviai yra pakankamai universalūs, puikiai tinkantys moderniems ar klasikiniams vonios kambariams. Chaki ir pilkai žalios spalvos praustuvą galite naudoti kurdami vėsias ir raminančias erdves, o tuo pačiu plėtoti šiltą ir žaismingą erdvę, derinant chaki su su ryškiais vonios kambario akcentais. Kūrybiškumui ribų nėra!  
  • Cemento ir pelenų pilka spalva. Pilkas vonios interjeras yra nesenstanti klasika, tad norintiems vonios kambaryje palaikyti neutralumą, tačiau įterpti išskirtinį akcentą – pilkų atspalvių praustuvas yra kaip tik tai, ko ieškote. Pilka spalva vonios interjere yra puiki alternatyva, norintiems atsiriboti nuo monotoniškų šviesių atspalvių, o be to ji dera su didžiąja kitų spalvų dalimi.
  • Antracito spalva. Ši spalva kuria modernų ir rafinuotą interjero stilių vonios kambaryje. Interjero dizaineriai, pasitelkdami antracito spalvą, mėgsta kurti kontrastą, t. y. jungti tamsius ir šviesius atspalvius – taip kuriamas didesnės erdvės įspūdis. Daugelis antracito spalvą supranta kaip tamsiai pilką, tad jei cemento ar pelenų pilka spalva Jums yra nuobodi – antracitas yra kur kas ryškesnis.
  • Juoda (blizgi/matinė) spalva. Juoda spalva interjere perteikia prabangą ir eleganciją. Šie atspalviai nerėžia akies, todėl HATRIA juodas praustuvas laikui bėgant nepabos. Be to, praktiškai nėra atspalvių, prie kurių juoda spalva netiktų. Tad tai ne tik universalus variantas, bet ir būdas sukurti vonios kambarį, atsižvelgiant į naujausias interjero dizaino tendencijas.

Hatria spalvotas praustuvas

Be to, HATRIA siūlo ne tik spalvotus praustuvus, bet ir unitazus ir bide, kuriuos spalviškai galite priderinti prie HAPPY HOUR kolekcijos praustuvo.

Taigi nebijokite eksperimentuoti ir atrasti savo vonios kambario stilių! Na, o jeigu norite rinktis vistik tradicinį praustuvo, tualeto ar bide variantą ir norite išlaikyti baltą interjerą – HATRIA pasirūpino ir baltos spalvos keramikos gaminiais, kurios leis išpildyti modernų vonios kambario interjerą. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.