Kaip įrengti moterišką vonios kambarį?

Apie vyrų ir moterų skirtumus kalbama praktiškai kiekvienoje srityje, todėl nieko stebėtino, kad jie pastebimi ir kalbant apie vonios kambario įrengimą. Šią erdvę pagal poreikius įsirengti lengviausia tiems, kurie kol kas ja su niekuo nesidalina – kitaip tariant, gyvena vieni. Tad jeigu Jūsų situacija būtent tokia ir svarstote, kaip geriausia įruošti moterims patogų vonios kambarį, šie patarimai Jums padės tai padaryti.

Pakankamas kiekis veidrodžių. Jei vonios kambaryje dažniausiai ruošiatės naujai dienai, labai svarbu užtikrinti, kad visada patogiai galėtumėte matyti savo atvaizdą – tuomet ypač praverčia vonios veidrodžiai su apšvietimu. Naudingas gali būti ir vaizdą kelis kartus didinantis kosmetinis veidrodis – jis leis kur kas paprasčiau atlikti kruopštumo reikalaujančias pasiruošimo procedūras. Šie gaminiai pasižymi kompaktiškumu ir lankstumu, todėl lengvai atrasite jiems tiksiančią vietą.

Užtektinai vietos kosmetikos priemonėms. Labai svarbu, jog visos Jūsų naudojamos priemonės turėtų konkrečią vietą – tuomet be didelių pastangų išlaikysite tvarkingą vonios kambario atmosferą. Bene geriausiai tam tinka vonios spintelė su veidrodžiu, o jei turite ir smulkesnių daiktų, jiems pravers kosmetikos dėžutės – svarbiausia užtikrinti, kad šie gaminiai visuomet būtų po ranka.

Funkcionalūs vonios baldai. Moterims, kurios gyvena vienos, dažniausiai rekomenduojami dviejų dalių vonios baldų komplektai (juos sudaro dvi vonios spintelės: su praustuvu ir viršutinė pakabinama), kadangi reikalingų priemonių skaičius yra kur kas mažesnis. Visgi, jei vietos kambaryje yra daugiau, dar viena ar kelios spintelės tikrai nepamaišys – sudėję čia rankšluosčius ar kitus, kad ir rečiau naudojamus daiktus, sutaupysite vietos kitose namų erdvėse.

Atpalaiduojanti vonios įranga. Nors su atpalaiduojančiu poilsiu labiau siejamos vonios, šis pasirinkimas priklauso nuo Jūsų gyvenimo būdo: jei gyvenate pagal įtemptą grafiką ir retai kada turite laiko relaksacijoms, Jūsų poreikiams pilnai užteks ir dušo kabinos. Visgi, bet kuriuo atveju vertėtų pasirūpinti, kad atsiradus laisvesnei minutei, būtų galima tinkamai atsipalaiduoti ir pasiruošti naujiems iššūkiams – kartais tam gali užtekti ir masažinės dušo galvutės. Visa ši vonios įranga gera kaina siūloma Arsan.lt parduotuvėje.

Apgalvotos detalės. Kiekvienam vonios kambaryje daugiau ar mažiau norisi jaukumo – jei ir Jūs manote taip pat, tokioje situacijoje gali padėti vonios aksesuarai. Dailūs, tarpusavyje suderinti akcentai, subtilios spalvos ir apgalvotos smulkmenos pridės savito žavesio – nepagailėkite šių atributų paieškoms daugiau savo brangaus laiko.

Pritaikius šiuos patarimus savo namams, vonios kambario interjeras alsuos moterišku žavesiu ir elegancija. Visgi, kaip ir įrenginėjant bet kurią kitą namų erdvę, labai svarbu atkreipti dėmesį į jos dydį – tik parinkę proporcingus baldus ir įrenginius, sukursite jaukią ir patogią aplinką.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.