Kaip įrengti vonios kambarį svečiams?

Tuomet, kai namuose yra daugiau erdvės, daugelis nusprendžia papildomai įrengti patalpą svečiams ir jiems skirtą vonios kambarį. Šiai vietai keliame kiek kitokius reikalavimus nei įsirenginėdami savo kambarius, todėl pravartu žinoti, į kokius aspektus reikėtų atsižvelgti nusprendus paskirti vieną vonios kambarį svečiams.

Pradėkite nuo svarbiausios įrangos. Tualetas, kriauklė ir vonia arba dušo kabina – tai esminiai įrenginiai, kurie bus reikalingi ir svečių vonios kambariui. Pasirinkimas dažnu atveju priklauso nuo patalpos dydžio, kadangi šis kambarys nepasižymi ypatingu erdvumu. Žinoma, visuomet pasitaiko ir išimčių, tad tik įvertinę erdvės dydį galėsite nuspręsti, ar reikėtų rinktis kompaktiškesnę vonios įrangą, ar visgi galite sau leisti daugiau.

Pasirūpinkite spintelėmis. Labai svarbu, jog svečiai turėtų kur susidėti savo atsivežtus vonios reikmenis – tam geriausiai tinka atviros ar uždaros spintelės bei lentynėlės. Užbėgdami įvykiams už akių, papildomai ir patys galite nupirkti keletą dažniausiai naudojamų dušo priemonių – juk pasitaiko atvejų, kuomet keliaudami juos pamirštame namuose. Galite net neabejoti, jog toks Jūsų gestas taps puikiu svetingumo įrodymu!

Išlaikykite neutralų stilių. Ši patalpa bus naudojama kur kas rečiau, nei pagrindinis Jūsų vonios kambarys, todėl tikėtina, kad ir apie renovaciją taip pat greitai nesinorės galvoti. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojama šioje patalpoje išlaikyti neutralų, niekuomet nepabostantį klasikinį stilių. Pirmenybę teikite praktiškiems, kokybiškiems sprendimams, o jei norisi gyvybingumo, įtraukite keletą ryškesnių detalių – tuomet vonios kambarys išliks funkcionalus ir tuo pačiu įgis papildomo žavesio.

Pagalvokite apie draugų poreikius. Norėdami, kad svečių vonios kambarys visapusiškai pateisintų jų lūkesčius, galite apsvarstyti galimybę įtraukti keletą jiems svarbių papildomų detalių – tuomet draugai galės jaustis tarsi namuose. Pavyzdžiui, jei Jūsų svečiai įpratę praustis vonioje, galite jiems pasiūlyti dušo kėdutę, o jei pastebėjote, kad pas save jie naudoja didinantį veidrodėlį, tokį patį galite įtaisyti ir savo namuose. Žinoma, jei skirtingus poreikius turinčių draugų užsuka daugiau, visų jų pateisinti nepavyks – tokiais atvejais geriau susikoncentruoti į pagrindinius įrenginius.

Įtraukite keletą mielų smulkmenų. Tam, kad svečiai jaustųsi laukiami ne tik Jūsų namuose, bet ir jiems skirtame vonios kambaryje, galite pasirūpinti keliomis jaukumo suteikiančiomis detalėmis. Pakabinkite ryškius rankšluosčius, į vazą pamerkite gėlių ar tiesiog žaviai suderinkite visus naudojamus aksesuarus – tokių pastangų bus neįmanoma nepastebėti.

Svarbiausia, kad svečių vonios kambario kūrimas netaptų sudėtingu iššūkiu – stenkitės į procesą žiūrėti paprasčiau, užtikrinkite patogumą ir nepamirškite mielų smulkmenėlių. Šie patarimai Jums padės tai padaryti! Visus svečių vonios kambariui reikalingus įrenginius ir baldus gera kaina galėsite įsigyti Arsan.lt el. parduotuvėje.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.