duso durys

Siekiant įrengti visapusiškai patogų vonios kambarį, svarbu kruopščiai apgalvoti kiekvieną šios erdvės detalę. Jeigu savo vonios kambaryje planuojate turėti dušo duris, norint, kad maudynių zona būtų nepriekaištinga, vertėtų atkreipti dėmesį į tam tikrus aspektus, kurie padės atrasti geriausią sprendimą. 

ARSAN gaminių asortimentas labai platus, tad norėdami rasti tinkamiausią variantą, specialistai pirmiausia stengiasi įsiklausyti, kokie yra klientų lūkesčiai. Ilgametė patirtis, turima gamybinė bazė ir techninės galimybės dažnai leidžia pasiūlyti ne vieną variantą.

Kokią dušo zoną pasirinkti?

Dušo durų ar sienelės tipas priklauso nuo to, kokią įrangą naudosite namuose. Nors dažniausiai dušo durys parduodamos drauge su dušo kabina, priklausomai nuo kambario išplanavimo, jas galima įsigyti ir atskirai – tuomet sukuriama originali maudymosi zona. Bene dažniausiai naudojamos dušo durys nišoms, leidžiančios maksimaliai išnaudoti turimą kambario plotą. Dušo kabinos taip pat dažnai įrengiamos drauge su vonia – tuomet vietoj durų naudojama vonios sienelė, kuri padeda išvengti vandens nutekėjimo ir sukuria atskirą erdvę dušui.

duso durys

Durų varstymo tipas

Turint mažiau erdvės, rekomenduojamos stumdomos, į vidų varstomos ar sulankstomos dušo durys. Pasirinkę viena šių varstymo tipų, būsite tikri, kad nekliudysite šalia esančios įrangos ar baldų. Be šio apekto, kruopščiai išmatuokite turimą erdvę, kad žinotumėte, kokio pločio ir aukščio durys bus tinkamiausios. Ši informacija yra naudinga ir tuomet, jei ieškosite pilnai sukomplektuotos dušo kabinos: jų dydžiai ir durų varstymo tipai taip pat skiriasi.

duso durys

Durų dizainas

Prekyboje šiuo metu pastebimi dviejų tipų gaminiai: rėmą turinčios ir berėmės dušo durys. Rėmines dušo kabinas rekomenduojame rinktis, kai yra tikimybė, jog teks montuoti sieneles prie nelygių paviršių, nes rėminė konstrukcija leidžia reguliuoti profilius ir išgauti lygumą. Berėmės dušo durys sukuria didesnės erdvės iliuziją, vizualiai neapkrauna kambario, yra lengvai prižiūrimos, nes nėra bereikalingų kyšančių konstrukcinių detalių, tačiau reikalauja didesnio kruopštumo jas matuojant bei montuojant. 

Be šių aspektų, ARSAN asortimente galite rasti skirtingų spalvų durų furnitūrą: galimi juodi, balti, chromo ir aukso spalvos variantai, todėl nesunkiai pritaikysite prie bet kokio interjero.

duso durys

Dušo durų stiklas

Didžioji dalis dušo durų ARSAN asortimente pasižymi EasyClean stiklo apsaugine danga, kuri saugo nuo kalkių ir kitų nešvarumų bei palengvina gaminio priežiūrą. Kalbant apie stiklo dizainą, šiuo atveju turėsite daugybę pasirinkimų. Stiklo faktūra ir spalva priklausys nuo jūsų poreikių: norintiems didesnio privatumo, puikiai tiks matinis stiklo paviršius, o jei pirmenybę teikiate didesnės erdvės pojūčiui - rekomenduojame skaidrų stiklo variantą. Veidrodinis stiklas patenkina abu poreikius (suteikia privatumo ir vizualiai didina erdvę).  Tam, kad išryškinti dušo erdvę, dažnai pasirenkamas rusvas ar juodas stiklas.

Norintiems daugiau išskirtinumo, dušo kabinos stiklą galima graviruoti lazeriu, sukurdami bet kokio sudėtingumo dekorą pagal savo viziją arba pasirinkus iš esamų variantų. Panašų efektą išgausite ir su naujausia RADAWAY print technologija, kuri termokeraminiais dažais gali papuošti kabinos stiklą norimu vizualu. Bėgant metams dekoras nenusidėvi ir neblunka.

duso durys

Apsvarstę visus šiuos aspektus, nesunkiai išsirinksite sau tinkkamiausią variantą. Na, o jeigu abejojate savo pasirinkimu ir norite palyginti kelis įrenginius – susisiekite su ARSAN profesionalų komanda telefonu: 8 608 08686 arba atvykite į vonios įrangos saloną, Lakūnų g. 51, Vilniuje.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.