Kaip išsirinkti dušo padėklą?

Dušo kabina – pakankamai dažnas pasirinkimas vonios kambariuose, leidžiantis sutaupyti papildomos erdvės, tačiau maudymosi kokybė priklausys ir nuo pasirinkto dušo padėklo. Prekyboje šiuo metu dažniausiai sutinkami gilūs, kampiniai, pusapvaliai ir nestandartinių formų dušo padėklai – kaip nuspręsti, kuris iš jų geriausiai tiktų Jūsų vonios kambariui?

Svarstant apie tinkamiausio padėklo pasirinkimą, pirmiausia reikėtų apgalvoti vietą, kurioje bus montuojama dušo kabina. Nusprendus ją įrengti kambario kampe, tiks kvadrato ar stačiakampio formos kampiniai dušo padėklai, kuriuos šioje vietoje įmontuoti bus itin patogu. Atsižvelgiant į patalpos išmatavimus, galima rinktis iš gausaus šių gaminių asortimento, o turint daugiau laisvos vietos, juos galima statyti ir bet kurioje kitoje kambario vietoje.

Įrenginėjantiems dušo kabiną kampe ir norintiems sutaupyti dar daugiau erdvės, tinka ir pusapvaliai dušo padėklai. Toks variantas užima kur kas mažiau vietos, tačiau nukirsto jų kampo maudantis praktiškai nesijaučia, todėl toks sprendimas itin tinka nedideliuose vonios kambariuose. Šie padėklai gali būti įvairiausių išmatavimų, todėl juos paprasta priderinti prie skirtingų patalpų dydžio.

Ieškantiems įdomesnių variantų, dažnai patinka nestandartinių formų dušo padėklai, kurie taip pat džiugina ir plačiomis įmontavimo galimybėmis. Jie tiks tiek kambario centre, tiek ir kampe, o vonios kambarys pasirinkus tokį variantą atrodys ganėtinai išskirtinai, tad jeigu norisi nestandartinių, tačiau funkcionalių sprendimų, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą.

Vertinantys patogumą dažniausiai renkasi gilius dušo padėklus, kadangi toks sprendimas suteikia galimybę dušo kabiną išnaudoti ir kaip nedidelę vonią. Joje bus patogu maudyti vaikus ar praustis senjorams, tad jeigu neužtenka vietos voniai įsirengti, gilus dušo padėklas gali tapti puikia alternatyva šiam įrenginiui. Jų formų ir dydžių įvairovė suteikia galimybę patogiai įmontuoti padėklą bet kuriame vonios kambaryje, tad jeigu Jūsų prioritetas yra patogios maudynės, vertėtų pasvarstyti apie šį variantą.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.