vonios sienele

Vonios sienelės yra itin sparčiai populiarėjantis sprendimas, užtikrinantis estetišką aplinką ir sumažinantis vandens prisitaškymo riziką. Toks sprendimas yra neabejotinai estetiškesnis ir  kokybiškesnis už pigias dušo užuolaidas, kurios nemaloniai limpa prie kūno. Nors gali pasirodyti, kad tai – lengvai išsirenkamas pirkinys, pradėję paieškas pastebėsite, jog dušo sienelės gali būti labai skirtingos. Tam, kad lengviau priimtumėte sprendimą, pirmiausia turėtumėte apgalvoti visus žemiau įvardintus aspektus.

Vonios sienelės matmenys

Siekiant, jog vonios sienelės montavimas būtų paprastas ir, svarbiausia, sėkmingas, turėtumėte šį gaminį priderinti prie savo naudojamos vonios. Jei šis įrenginys turi lygų kraštą, pritvirtinti sienelę tikrai nebus sunku, tačiau vertėtų atsižvelgti ir į jos aukštį bei plotį – kuo platesnė bus dušo sienelė, tuo sandaresnę erdvę galėsite sukurti. Šiuo atveju pasirinkimas yra platus, todėl tikrai surasite sprendimą, užtikrinsiantį, jog vonia su sienele derės nepriekaištingai.

Vonios sienelės varstymo tipas

Kai kurios vonios dušo sienelės turi tik vieną, dažniausiai – nejudančią dalį, tad jei rinksitės tokį modelį, šį punktą galite praleisti. Tačiau jei norėsite uždaresnės dušo zonos ir pirksite kelių segmentų gaminį, turėtumėte atkreipti dėmesį, kokio tipo yra vonios sienelė: stumdoma, sulankstoma ar turinti į vieną ar kitą pusę atsidarančias duris.

vonios sienele

Sulankstoma sienelė. Naudojant iš mažų segmentų sudarytas, sulankstomas vonios stiklo sieneles galima sustumti prie vonios krašto ir taip sukurti lengvesnės erdvės įspūdį. Tai ypač patogu, jei sienelės neketinate naudoti kiekvienų maudynių metu.

sulankstoma vonios sienele

Stumdoma sienelė voniai. Šio tipo vonios stiklinės sienelės nereikalauja papildomos kambario ar maudynių zonos erdvės, todėl jas ypač pravartu rinktis tuomet, kai erdvę tenka taupyti. Tokia sienelė nekliudo šalia esančios įrangos bei baldų. 

stumdoma vonios sienele

Stiklinė dušo sienelė su durimis, atsidarančiomis į išorę. Tokia stiklinė vonios sienelė suteikia galimybę itin komfortiškai patekti į vonią, tačiau renkantis tokį variantą, pravartu įsitikinti, ar atsivėrusios durys nekliudys kitiems kambaryje stovintiems daiktams.

vonios sienele

Vonios priekinė sienelė su durimis, atsidarančiomis į abi puses. Tai ypač universalios vonios sienelės, leidžiančios kiekvieną kartą pasirinkti patogesnį durelių varstymo tipą. Tačiau nepamirškite atsižvelgti ir į išmatavimus – tik taip būsite tikri, jog dureles į abi puses galėsite varstyti be jokių trikdžių.

vonios sienele

Vonios sienelės stiklas

Į šį aspektą pravartu atsižvelgti tiek dėl stiliaus, tiek dėl praktiškumo. Pradėkime nuo dizaino: vonios stiklinės sienelės gali būti skaidrios, matinės ar įvairių įdomesnių atspalvių, kurie neabejotinai prisideda prie bendro patalpos interjero. Vertėtų žinoti ir tai, jog skaidrus stiklas leidžia sukurti vizualiai erdviau atrodančią aplinką, o matinis – suteikia daugiau privatumo maudynių metu. Taip pat galite pasirinkti stiklą su juodu apvadu (frame) ir languotą stiklą (factory) - tai termokeraminiai dažai, kurie grūdinimo procese tampa stiklo dalimi. Tai garantuoja spaudinio ilgaamžiškumą - bėgant metams dekoras nenusidėvės ir nebluks. Tad įvertinę šiuos niuansus ir atsižvelgę į kitas vonios kambario spalvas, nesunkiai turėtumėte priimti sprendimą.

vonios sienele

Tuomet pats laikas pagalvoti ir apie praktiškumą – jei norite, kad stačiakampė ar kampinė vonia su sienele būtų kaip įmanoma lengviau prižiūrima, siūlome rinktis antikalkinį stiklą turinčius modelius. Gerų atsiliepimų susilaukia Easy Clean danga – kaip ir byloja pavadinimas, toks stiklas nuvalomas gerokai lengviau ir yra atsparesnis kalkėms ir kitiems nešvarumams.

Nuspręskite, kokia dušo sienelės kaina jums priimtina

Dušo sienelės kaina gali priklausyti nuo stiklo storio ir kokybės, gamybos technologijų ir pačių gamintojų. Paprasčiausia šiuo atveju patiems iš anksto nusistatyti maksimalų biudžetą ir pagal jį rinktis kitus poreikius atitinkančius modelius. 

Papildomą komfortą suteikiantys priedai

Dažnai klientams rekomenduojame papildomai pasirinkti rankšluosčių pakabą, pritvirtintą ant RADAWAY dušo kabinos ar vonios sienelės stiklo. Kaskart pasinaudojus dušu, rankšluostį lengvai pasieksite net neišėję iš dušo zonos. Be to, tai praktiškas sprendimas, norint patogiai padžiauti rankšluostį. Jei nenorite montuoti pakabos, galite pasirinkti praktišką kabliuką rankšluosčiui, montuojamą ant stiklo viršaus.

vonios sienele

Atsižvelgę į visus šiuos aspektus, nesunkiai nuspręsite, kuri vonios sienelė jūsų namams tinka geriausiai. Galite būti tikri, jog šiuo atveju tikrai turėsite iš ko pasirinkti! Jeigu norite pasitikslinti, kokie sienelės matmenys ir varstymo būdai jums yra tinkamiausi - kviečiame nemokamai konsultacijai ARSAN salone, Lakūnų g. 51. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.