Kaip išsirinkti WC šepetį?

Tualeto šepetys, kaip ir bet kuris kitas vonios kambaryje naudojamas aksesuaras, atlieka svarbią funkciją, todėl į jo pasirinkimą vertėtų pažiūrėti atsakingai. Kad ir kaip bebūtų keista, tualeto šepečiai gali nustebinti pasirinkimo įvairove, tad prieš perkant, pravartu apgalvoti kelis svarbiausius aspektus.

Tipas

Klozeto šepečiai būna pastatomi arba montuojami prie sienos, todėl pirmiausia turėtumėte apsispręsti, koks variantas Jums būtų priimtinesnis. Logiška, kad prie sienos tvirtinamas WC šepetys užims mažiau kambario erdvės, tačiau turėtumėte įvertinti ir tai, jog laisvai pastatomą aksesuarą bet kada galėsite perkelti į kitą vietą. Nors dabar tai gali atrodyti nesvarbu, praėjus kuriam laikui, džiaugsitės galimybe lengvai pastumti šį gaminį.

Vonios kambario dydis

Taip, šių aksesuarų išmatavimai tikrai skiriasi, tačiau šį kartą siūlome ne kruopščiai juos skaičiuoti, o atkreipti dėmesį funkcionalesnius modelius, padėsiančius kiekvieną patalpos centimetrą išnaudoti tikslingai. Geriausias pavyzdys šiuo atveju būtų tualeto šepetys su popieriaus laikikliu – įsigiję vieną gaminį, iš karto gausite du, todėl pavyks sutaupyti tiek laiko, tiek ir pinigų. Žinoma, vietos taip pat liks daugiau, todėl toks unitazo šepetys ypač tinkamas mažesniems vonios kambariams.

Dizainas

Retas kuris pagalvoja, kad klozeto šepetys gali tapti žavia kambario puošmena, tačiau apžiūrėję jų asortimentą, greitai pakeisite savo nuomonę. WC šepečiai būna ypač stilingo, akį traukiančio dizaino, tačiau lygiai taip pat rasite ir visiškai paprastų, klasikinių variantų – atsižvelkite į kambaryje vyraujančius atspalvius ir pagal tai nuspręskite, koks modelis Jums būtų tinkamiausias. Nenorintiems eksperimentuoti su spalvomis, siūloma atkreipti dėmesį į įdomesnes formas – tuomet šis aksesuaras nebus iššaukiantis, tačiau interjerui taip pat pridės šiek tiek savitumo.

Kaina

Be biudžeto planavimo ir šį kartą nepavyks apsieiti, todėl turėtumėte iš anksto pagalvoti, kiek ruošiatės išleisti šiam pirkiniui. Kiek kainuos tualeto valymo šepetys, priklausys nuo to, iš kokios medžiagos jis bus pagamintas. Jei rinksitės prabanga tviskančius variantus, investicijų prireiks daugiau, tačiau jei paieškosite paprastesnių modelių, tikrai neteks plačiai atverti piniginės.

Atkreipkite dėmesį ir į komplektaciją: jeigu tualeto šepetys su laikikliu kainuos daugiau, tai dar nereiškia, jog ši prekė iš tiesų yra brangesnė – nepamirškite, jog pasirinkę tokį variantą, vieno pirkinio galėsite atsisakyti. WC šepetys palankia kaina siūlomas ir Arsan.lt parduotuvėje – čia rasite ne vieną sutaupyti padėsiantį pasiūlymą.

Tai – pagrindiniai niuansai, kuriuos svarbu apgalvoti svarstant, kurie unitazo šepečiai yra geriausi. Šiuo atveju rinktis tikrai yra iš ko, todėl įvertinę savo poreikius ir galimybes, nesunkiai priimsite galutinį sprendimą!

 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.