Kaip sukurti prabangų vonios kambario interjerą?

Nors gali pasirodyti, jog prabangus vonios kambario interjeras reikalauja daugybės investicijų, iš tikrųjų, kruopščiai apgalvoję kiekvieną detalę, tokią atmosferą galite sukurti bet kurioje patalpoje. Yra daugybė būdų, kaip sukurti prabangiai atrodantį interjerą – jeigu ir Jūs svajojate apie tokį vonios kambario sprendimą, kviečiame susipažinti su populiariausiais iš jų.

Prabangiai atrodančios medžiagos. Prabangos įspūdį leis sukurti akmeniniai paviršiai bei medžio masyvas ar jo imitacijos. Taip pat rekomenduojama rinktis chromą – juo bene dažniausiai padengti dušo maišytuvai ir kita santechnika voniai. Ši medžiaga nėra brangi, tačiau atrodo itin subtiliai ir yra lengvai derinama prie bet kokių detalių. Be to, tokius įrenginius bus paprasta prižiūrėti.

Stilingi daiktų laikymo sprendimai. Prabangus vonios kambarys be jokios abejonės turi būti tvarkingas – šiuo atveju labiausiai pasitarnauti gali funkcionalūs vonios baldai. Įvertinkite savo poreikius ir pagal tai nuspręskite, koks spintelių skaičius bus reikalingas. Siekiant sukurti subtilų stilių, ypač tinka vonios baldų komplektai – pasirinkus tokį variantą, nebereikia rūpintis atskirų gaminių derinimu.

Palikite kuo daugiau tuščios erdvės. Savo idėjas visapusiškai atskleisite tik tuomet, jei vonios kambarys neatrodys perpildytas – būtent dėl šios priežasties rekomenduojama labai atidžiai skaičiuoti laisvus centimetrus ir stengtis juos išnaudoti prasmingai. Taip pat galite išbandyti sprendimus, kurie bent jau optiškai didina erdvę – tai gali būti tiek veidrodžiai, tiek pakabinami vonios baldai. Tiek šie, tie kiti vonios kambario baldai parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Naudokite jaukumo suteikiančias spalvas. Balta, juoda, pilka – tai bene populiariausios spalvos, kurios gali vonios kambariui suteikti elegancijos ir prašmatnumo. Galima pasirinkti vieną iš jų, derinti skirtingus atspalvius tarpusavyje ar įtraukti vieną ryškesnį akcentą – tikėtina, kad visais šiais atvejais pavyks sukurti pageidaujamą stilių.

Pasirūpinkite maudynių komfortu. Patogi vonios įranga turi įtakos visapusiškam Jūsų komfortui ir tuo pačiu ženkliai prisideda prie bendros vonios kambario išvaizdos. Šiuo atveju ypač tinka laisvai pastatomos vonios bei įvairūs nestandartiniai šių įrenginių variantai, o jei turite pakankamai vietos, vertėtų pagalvoti ir apie dušo kabinos montavimą – tuomet šioje patalpoje bus viskas, ko Jums gali prireikti.

Pritaikę šias idėjas savo vonios kambaryje, turėtumėte lengvai sukurti prabanga alsuojančią atmosferą. Visgi, nepamirškite, jog kuriant tokį stilių, labai svarbu išlaikyti subtilų balansą, todėl patartina kruopščiai apgalvoti kiekvieną detalę ir nepersistengti ieškant prabangesnių gaminių – tokiai aplinkai sukurti dažniausiai užtenka vos kelių spendimų.                          

 

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.