Kiek vonios spintelių Jums reikia?

Vonios kambario spintelės yra vieni iš tų baldų, be kurių sunkiai įsivaizduotume šią patalpą – jų dėka galime išsaugoti tvarką ir lengviau organizuoti visus šiame kambaryje naudojamus daiktus. Visgi, sprendimas, kelios spintelės į vonią bus reikalingos, priklauso nuo kelių svarbių aspektų, kuriuos šį kartą ir nusprendėme aptarti.

Pradėkite nuo būtiniausių baldų

Kiekviename vonios kambaryje dažniausiai stovi bent viena spintelė – jei iš naujo įsirenginėjate šią patalpą, nuo jos ir vertėtų pradėti. Svarbu žinoti, jog vonios ar tualeto spintelės yra skirtingų tipų, nuo kurių ir priklauso jų pritaikymo galimybės.

Vonios spintelė su veidrodžiu yra itin patogus ir praktiškas variantas tiems, kurie kruopščiai taupo kambario vietą. Pakabinama vonios spintelė su veidrodžiu tikrai nepareikalaus daug erdvės, tačiau ir daiktų į ją sutalpinsite minimaliai. Čia puikiai tilps higienos ar kosmetikos priemonės, tačiau didesniems atributams teks paieškoti kitos vietos.

Praustuvo spintelė taip pat leidžia taupyti erdvę, kadangi vienas baldas iš karto atlieka dvi labai svarbias funkcijas. Kriauklės spintelė bus kur kas talpesnė, todėl čia galėsite susidėti gerokai daugiau būtiniausių priemonių – nesuklysime pasakę, jog tai vienas praktiškiausių pasirinkimų.

Ūkinė vonios spintelė jokių papildomų funkcijų neatlieka, tačiau pasižymi pavydėtinu talpumu, todėl vietos daiktams tikrai nepritruks. Vonios ūkinės spintelės dažniausiai yra pailgos formos, tad joms nereikės daug sienos ploto, tačiau ar galėsite sau leisti pasikabinti tokį baldą, priklausys nuo kambario išplanavimo.

Įvertinkite turimą vietą

Tai bene svarbiausias aspektas, nuo kurio priklausys, kiek papildomų spintelių galėsite įsigyti. Šiuo atveju galimi du scenarijai:

Jei vietą tenka taupyti, turėtumėte tiksliai apsiskaičiuoti, kiek tuščios erdvės Jums liks tuomet, kai pastatysite visus kitus įrenginius ir baldus. Pakabinamos vonios spintelės gali būti įvairiausių išmatavimų, todėl net ir turėdami nedidelį tarpą, jį galite išnaudoti prasmingai. Tokiais atvejais ypač pasitarnauja pakabinamos vonios spintelės su veidrodžiu: tikėtina, jog veidrodžio šiame kambaryje Jums tikrai norėsis, todėl verčiau pirmenybę teikti funkcionalesniems sprendimams.

Jei erdvės turite užtektinai, labai savęs riboti nereikės, tačiau pravartu atsakyti sau į klausimą, ar naujosios pakabinamos spintelės voniai nedulkės be konkrečios paskirties. Nors būtų galima pasakyti, jog spintelių nebūna per daug, verčiau didesnį jų kiekį rinktis palaipsniui, kuomet tiksliai žinosite, ką jose laikysite – taip pavyks išsaugoti didelės erdvės įspūdį.

Pagalvokite apie savo ir šeimos narių poreikius

Optimalus vonios spintelių skaičius priklauso ir nuo to, kiek namiškių dalinasi šiuo kambariu ir kokie yra kiekvieno iš jų asmeniniai poreikiai. Jei gyvenate vienas ar su antrąją puse, tikėtina, kad daug vietos daiktams tikrai neprireiks ir dvi spintelės vonios kambariui bus pakankamas, neriboti savęs leidžiantis sprendimas. Tačiau jei turite gausesnę šeimą, gali prireikti ir trijų ar net keturių baldų – ypač tuomet, jei esate sukaupę daug šiame kambaryje saugojamo turto.

Svarbu pagalvoti ir apie tai, kokius konkrečius daiktus laikysite šioje patalpoje. Jei vietos kitose kambariuose netrūksta ir čia bus laikomi tik dušo reikmenys ar kosmetikos priemonės, viena pakabinama spintelė voniai ar keli tokie baldai bus optimalus pasirinkimas. Tačiau jei planuojate vonios kambaryje susidėti ir rankšluosčius bei įvairias buities priemones, atitinkamai reikėtų pasirūpinti talpesnėmis spintelėmis ir didesniu jų skaičiumi.

Apgalvoję visus šiuos niuansus, nesunkiai nuspręsite, kiek ir kokias vonios spinteles reikėtų rinktis. Gausų jų pasirinkimą rasite Arsan.lt parduotuvėje – čia spintelės voniai parduodamos palankiomis sąlygomis!

 

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.