masazine vonia

Masažinės vonios daugeliui asocijuojasi su SPA centrų teikiamais malonumais, tačiau ne kiekvienas pagalvoja, jog tokiu poilsiu nors ir kiekvieną vakarą galima mėgautis savo namuose. Sūkurinė vonia daugeliui vis dar atrodo kaip naujiena ir ne visiem lengvai prieinamas pirkinys. Dėka tobulėjančių technologijų, džiakuzi vonios privalumais gali džiaugtis kiekvienas. Šį kartą ARSAN profesionalų komanda pasidalins, kodėl verta ją įmontuoti savo vonios kambaryje.

Streso prevencija

Burbulinė vonia leidžia visapusiškai atsipalaiduoti ir pamiršti bet kokius dienos eigoje susikaupusius rūpesčius – specialios masažo sistemos atpalaiduoja visą mūsų kūną, todėl pajusti ramybės būseną galima kur kas efektyviau. Jeigu dažnai tenka patirti stresines situacijas, tačiau neturite pakankamai laiko lankyti atitinkamas procedūras – masažinė vonia namuose gali tapti puikia alternatyva. SPA procedūromis naudositės nemokamai, todėl įrenginys netruks atsipirkti.

Geresnė kraujo cirkuliacija

Hidrostatinis slėgis skatina kraujotaką ir turi teigiamos įtakos širdies bei plaučių darbui, todėl reguliariai naudojantis burbuline vonia, galima užkirsti kelią įvairioms, vyresniame amžiuje populiarioms, ligoms. Sūkurine vonia suteikia prabangų poilsį bei sveikatingumo šaltinį. 

Skausmo malšinimas

Džiakuzi vonia gali sumažinti sąnarių, nugaros ar kaklo skausmus, paskatinti ląstelių atsinaujinimą ir gijimą. Toks variantas ypač rekomenduotinas tiems, kurie intensyviai sportuoja ir patiria didesnį fizinį krūvį – sūkurinės vonios atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir padeda išvengti galimų skausmų po intensyvios treniruotės.

masazine vonios sistema

Dailesnė figūra

Jacuzzi vonia gali praversti ir tiems, kurie svajoja patobulinti savo kūno linijas. Šios malonios procedūros dėka, oda tampa stangri ir elastinga, o taip pat – kur kas efektyviau dega riebalai. Tiesa, stebuklų tikėtis nereikėtų. Sūkurinė vonia yra kaip vyšnaitė ant torto, o visas pagrindas yra sveikos mitybos ir sporto kombinacija. Jeigu ketinate sulieknėti, masažinės vonios dėka pastebimais rezultatais galėsite džiaugtis kur kas greičiau.

Romantiškas laisvalaikis

Burbulinės vonios siejamos ne tik su geresne sveikata – toks įrenginys vonios kambariui suteikia prašmatnumo pojūtį ir galimybę paįvairinti savo laisvalaikį. Dvivietė masažinė vonia gali tapti puikiu būdu romantiškai praleisti laiką su antrąja puse, o jei norisi daugiau ramybės ir privatumo, maloniu masažu pasimėgauti galėsite ir vieni. Svarbiausia, kad hidromasažinės vonios pramogos bus pasiekiamos net neišėjus iš namų!

Paprastas įrengimas

Masažinės vonios pajungimas nėra sudėtingas – tereikia įsitikinti, jog jūsų naudojama (ar keičiama) vonia yra pritaikyta tokiai sistemai. Vonios kambario išvaizda dėl to nepakis, o masažinė vonia nepareikalaus ypatingai daug vietos (Nebent patys nuspręstumėte rinktis labai didelį modelį).

Džiakuzi kaina

Vienu pagrindinių „stabdžių“ neretai tampa džiakuzi kaina, tačiau atsižvelgiant į suteikiamas naudas ir sistemos ilgaamžiškumą, tokios investicijos netruks atsipirkti – ypač tuomet, jei rūpinatės geresne savijauta. Šiuo atveju vertėtų atkreipti dėmesį į įrangos funkcionalumą, kadangi būtent nuo to priklauso masažinės vonios kaina. Daugiau komfortą garantuojančių purkštukų, ne tik vandens, bet ir oro masažo sistema pareikalauja kiek daugiau investicijų. Arsan.lt asortimentas siūlo latvių gamintojo, PAA, funkcionalias sukūrines vonias įvairiomis kainomis.

paa masazine vonios sistema

Priežasčių, kodėl masažinės vonios įranga yra verta jūsų dėmesio, pakankamai daug, jog vertėtų pagalvoti apie jos įsigijimą. Jei norite puoselėti sveikatą bei gyventi komfortiškai – tikrai liksite patenkinti tokiu pirkiniu! Jeigu nesate tikri, kokia masažinė vonios sistema yra jums tinkama, ARSAN profesionalų komanda suteiks jums nemokamą konsultaciją. 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.