Kokią dušo kabiną rinktis?

Po ilgų svarstymų vonios kambaryje vietoj vonios nusprendėte įsirengti dušo kabiną, o galbūt visą laiką planavote rinktis šį variantą? Pirmasis didelis žingsnis jau žengtas, tačiau dar reikės nuspręsti, kokį variantą rinksitės – dušo kabinų gamintojai dabar siūlo daug skirtingų dušo kabinų modelių, todėl teks gerokai pasukti galvą, kuris iš jų labiausiai tinkamas Jūsų vonios kambariui. Apsispręsti bus kur kas paprasčiau, jeigu žinosite pagrindinius jų skirtumus ir privalumus.

Tais atvejais, kai norisi ergonomiško varianto ir vonios kambaryje nėra pakankamai vietos, geriausiai tiks pusapvalės dušo kabinos. Erdvė vizualiai taps didesnė, o Jūs galėsite nevaržyti savo judesių ir patogiai naudotis visais kambaryje esančiais prietaisais.

Tiems, kurie mėgsta griežtas linijas, patiks kvadratinės dušo kabinos. Kitaip vadinamos kampinėmis, šios kabinos suteikia didesnį komforto jausmą esant kabinos viduje, tačiau užima šiek tiek daugiau vietos, lyginant su pusapvaliais variantais. Toks sprendimas nudžiugins ir itin gausiu asortimentu.

Jeigu vis dar svarstote apie vonios pasirinkimą arba dušo kabiną renkatės tik dėl vietos trūkumo, vertėtų apsvarstyti pažemintos dušo kabinos variantą. Toks variantas leidžia sutaupyti vietos, tačiau tuo pačiu suteikia galimybę naudotis ir nedidelės vonios privalumais – tai ypač aktualu tuomet, kai šeimoje yra mažų vaikų arba senjorų.

Norintiems išskirtinumo, patiks nestandartiniai sprendimai. Tai gali būti prie lygios sienos montuojamas variantas, o galbūt nuspręsite įsigyti masažinę ar garinę dušo kabiną ir tuo pačiu mėgautis pirties teikiamais malonumais – bet kuriuo atveju dušo kabina taps vienu pagrindinių vonios kambario akcentų.

Ieškantiems ekonomiško varianto, patiks uždaros kabinos, dar kitaip vadinamos boksais. Nereikės rūpintis specialia apdaila, o susidarę garai nepateks į vonios kambarį – tai ypač aktualu tuomet, kai siena nepadengta plytelėmis.

Skirtingų dušo kabinų pasirinkimas itin gausus, todėl vieno atsakymo, kokią dušą kabiną reikėtų rinktis, nėra. Atsižvelkite į savo ir kitų šeimos narių poreikius, vonios kambario dydį ir finansines galimybes – tikėtina, jog tuomet geriausią variantą atrasite kur kas greičiau.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.