laisvai pastatoma vonia

Kai vonios kambarys yra erdvus, nebereikia galvoti, kaip patogiai sutalpinti visą reikalingą įrangą – tuomet galima pasitelkti fantaziją ir sukurti įdomų ir išskirtinį šios namų vietos interjerą. Laisvai pastatoma vonia tokiais atvejais gali tapti pagrindiniu vonios kambario akcentu ir visai erdvei suteikti unikalumo.

Išskirtinumo pojūtis

Laisvai pastatomų vonių tipas yra mėgstamas dėl savo stilingos išvaizdos – jeigu vietos yra pakankamai, jog aplink vonią galima vaikščioti, pastačius ją kambario centre, galima sukurti prabangos įspūdį ir vonios kambarį paversti asmeniniu SPA centru. Kadangi daugelyje namų vyrauja klasikinės, stačiakampės vonios, laisvai pastatoma vonia be abejonės suteiks išskirtinumo pojūtį, ypač jei ji įrengta kambario viduryje.

ARSAN asortimente rasite skirtingų dizainų laisvai pastatomas vonias: įvairūs dydžiai, formos, medžiagiškumas bei spalvos. Taigi šis gaminys darniai įsilies į bet kokio stiliaus interjerą.

laisvai pastatoma vonia

Vonios lankstumas

Didelis laisvai pastatomos vonios privalumas yra lankstumas. Nors įmontuotos vonios paprastai turi būti montuojamos prie vonios kambario sienų, laisvai pastatomos vonios gali būti pastatytos bet kur. Jei jūsų vonios kambaryje yra pakankamai vietos, galite ją pastatyti net kambario viduryje. Tokią vonią galima rinktis ir mažesniuose vonios kambariuose – svarbu, jog pastatyta vonia netrukdytų praeiti ir šalia jos patogiai būtų galima pastatyti kitus būtinus įrenginius.

Taip, laisvai pastatoma vonia užima daugiau vietos nei įmontuota prie sienos, tačiau jūsų vonios kambarys neatrodys mažesnis. Atvirkščiai - įrengus pastatomą vonią, sudarote didesnės erdvės iliuziją. Dėl atviros erdvės aplink vonią, kambarys gali atrodyti didesnis, nei yra iš tikrųjų.

laisvai pastatoma vonia

Laisvai pastatomų vonių priežiūra

Be visų su stiliumi ir montavimu susijusių privalumų, laisvai pastatoma vonia yra mėgstama ir dėl savo praktiškumo – patogioje vietoje pastačius tokio tipo įrenginį, bus nesudėtinga pasiekti visus vonios kraštus ir išvalyti po ja besikaupiančius nešvarumus.

Kalbant apie akmens masės ir SilkStone medžiagos laisvai pastatomas vonias - jas yra kur kas paprasčiau prižiūrėti dėl šių priežasčių:

- Šie gaminiai yra higieniška bei - atsparūs cheminiams ir mechaniniams pažeidimams;

- Laikui bėgant nepagelsta ir nepraranda spalvos;

- Šios vonios yra yra lengvai poliruojamos ir atnaujinamos.

laisvai pastatoma vonia

Paprasta priežiūra ir stilių įvairovė yra vienos pagrindinių priežasčių, dėl kurių laisvai pastatomos vonios yra mėgstamos klientų, tad jeigu susidomėjote šiuo variantu, mūsų asortimente rasite platų laisvai pastatomų vonių pasirinkimą – belieka nuspręsti, kuri vonia geriausiai derėtų Jūsų vonios kambaryje.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.