mazas vonios kambarys

Mažame vonios kambaryje dažnai kyla iššūkis, kaip sutalpinti visą būtiniausią įrangą ir baldus. Juk norisi šioje patalpoje maksimalaus komforto ir jaukumo. ARSAN profesionalų komanda dalinasi patarimais, kokie pasirinkimai padės vizualiai padidinti šią namų erdvę?

Vonia/Dušo kabina

Mažesniuose vonios kambariuose rekomenduojame įrengti dušo kabiną, nes standartinis dušo dydis užima mažiau vietos nei vonia. Na, o siekiant sukurti didesnės erdvės iliuziją, vertėtų atkreipti dėmesį į šio įrenginio stiklo pasirinkimą. Skaidrus stiklas suteikia švaros pojūtį ir įsilieja į bendrą interjerątodėl kambarys vizualiai atrodo didesnis. Radaway dušo kabinų asortimente rasite stiklą bė žalsvo atspalvio. 

Na, o jeigu norite mėgautis vonios procedūromis, natūralu, jog vertėtų apsvarstytį mažų vonių variantus. Tačiau pats geriausias sprendimas - vonios sienelės dušui - taip sutaupysite vietos: vietoje dviejų įrenginių turėsite vonią-dušą viename. Svarbu atkreipti į dušo kabinos durų ar sienelės varstymo būdą. Norint išsaugoti daugiau laisvo ploto - rinkites stumdomą vonios sienelę ar dušo duris - tokiu būdu nekliudysite šalia esančios vonios įrangos. 

Vonia vizualiai didesnė ir tuomet, kai šioje erdvėje yra veidrodis – dar geriau, jeigu yra galimybė nukreipti jį į langą. Mažesnėms erdvėms praktiškas pasirinkimas yra veidrodinė spintelė – taip pavyksta sutaupyti dar daugiau vietos, o į spintelę tvarkingai sudėtos priemonės leidžia efektyviai išnaudoti kiekvieną laisvą plotą.

vonios sienele

Baldai

Kalbant apie baldus, juos rekomenduojama rinktis šviesesnių atspalvių - tuomet vonios patalpa atrodys ne tik didesnė, bet ir jaukesnė. Šiuo atveju taip pat tiks pakabinami vonios baldai – jie neliečia grindų, tad erdvė automatiškai atrodo kur kas platesnė. Ir ne tik pakabinami baldai: pakabinamos spintelės, tualetas, vonios aksesuarai ir kiti būtini elementai padeda išsaugoti daugiau erdvės ir po šiais įrenginiais galite sandėliuoti būtinus vonios reikmenis.

pakabinami vonios baldai

Praustuvai ir vandens maišytuvai

Mažame vonios kambaryje visada rekomenduojame montuoti įleidžiamą arba baldinį praustuvą - taip  galima apžaisti mažą erdvę ir turėti vietos daiktams laikyti. Be to, PAA Modo nestandartiniai praustuvai suteikia galimybę kriauklę montuoti ir ant skalbyklės.  

Kalbant apie kranus - ARSAN rekomenduoja potinkinius vandens maišytuvus.  Šie įrenginiai išskirtiniai tuo, jog visas mechanizmas yra paslėptas sienoje, tad vonioje yra mažiau kyšančių detalių, kurios vizualiai neapkrauna vonios kambario, sukuria tvarkingo vonios kambario įspūdį ir tuo pačiu palengvina potinkinio krano valymą. Be to, sieniniai maišytuvai yra šiuolaikiškas ir itin estetiškas pasirinkimas, kuris sparčiai populiarėja rinkoje.

potinkinis praustuvo maisytuvas

Galiausiai vertėtų pasirūpinti, kad mažame vonios kambaryje stovėtų tik patys reikalingiausi daiktai tam, kad ši patalpa ne tik atrodytų erdvi ir tvarkinga, bet ir būtų patogi kasdieniam naudojimui. Na, o jeigu abejojate savo pasirinkimu - kviečiame apsilankyti ARSAN salone nemokamai konsultacijai. 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.