Arta ql duso kabina

Radaway – žinomas Lenkijos kokybiškų dušo kabinų ir padėklų gamintojas, kuris kiekvienam klientui suteikia galimybę įsirengti dušą pagal vonios kambario išplanavimą ir viziją. Radaway asortimentas gausus skirtingų modelių pasirinkimu, kurie skiriasi durų darinėjimo būdais, formų bei spalvų gama. Gamintojas visuomet pasiruošęs išpildyti Jūsų projekto viziją, tad jei neradote modelio, kuris atitiktų Jūsų poreikius – nestandartinių dydžių ir formų dušo kabinos atvers beribes galimybes suprojektuoti svajonių vonios kambarį.

Radaway atnaujina dušo kabinų kolekcijas, atsižvelgdami į naujausias interjero dizaino tendencijas, technologijas bei vartotojų poreikius.

ARTA QL kolekcija

Viena naujausių kolekcijų ARTA QL užtikrina aukštą gaminių kokybę ir ilgaamžiškumą. Tai moderni dušo kabinų, durų ir vonios sienelių serija, pasižyminti nesenstančiu dizainu ir elegantiškomis chromuotomis detalėmis. Visa furnitūra pagaminta pagal Chrome+ technologiją, suteikiančią daugiau spindesio. Išskirtinis šios kolekcijos bruožas yra lankstai ir laikikliai, tvirtinami prie sienos be jokių sandarinimo profilių (priešingai nei Arta kolekcijoje) – berėmės dušo kabinos suteikia lengvumo ir didesnės erdvės pojūtį. Šios kolekcijos dušo kabinos durys varstomos į išorę ir vidų – taip užtikrinant patogų praėjimą į dušo zoną.

Arta ql duso durys

Privalumai

ARSAN profesionalų komanda dalinasi pagrindiniais Radaway ARTA QL dušo kabinų, durų ir sienelių voniai privalumais:

  • ARTA QL produkcija pasižymi grūdintu 8 mm storio stiklu, kuris padengtas EasyClean danga, saugančia nuo kalkių ir kitų nešvarumų. Dėka vandeniui atsparių savybių, vandens lašai nepasilieka ant stiklo paviršiaus ir greitai nuteka, nepalikdami žymių, todėl dušo kabinos stiklai nereikalauja sudėtingos priežiūros. 
  • Dušo kabinos ir dušo durys į nišą išsiskiria inovatyvia tvirtinimo sistema prie visiškai lygios sienos, naudojant švytuoklinius vyrius (tvirtinant duris) ir gnybtus, kurie užfiksuoja dušo kabiną prie sienos.
  • Dušo durų lankstai yra integruoti į stiklą, todėl dušas ar vonios pertvara iš vidaus yra visiškai lygi ir ją patogu valyti. Dėl lygios plokštumos, vidinėje pusėje nesilaiko kalkių nuosėdos. Dušo durų lankstai yra su pakėlimo funkcija, t.y. atidarant duris, jos pasikelia aukštyn, o uždarant – prisispaudžia prie slenksčio. Tai užtikrina dušo kabinos sandarumą nuo vandens pratekėjimo į išorę bei tylų ir lengvą durų varstymą. Be to, durelės yra atsparios drėgmei ir temperatūros svyravimams, nes jos užsifiksuoja magnetinių tarpinių dėka.
  • Visos ARTA QL dušo kabinos ir durys yra pritaikytos neįgaliesiems. Bet kuri šiai kolekcijai priklausanti dušo kabina tinka montavimui ir ant padėklo, ir ant grindų, taip pat galimas dušo kabinos montavimas be slenkstuko – tai supaprastina įėjimą į dušo zoną.

    Papildomos ARTA QL dušo kabinų galimybės

    Siekiant maksimaliai patenkinti klientų norus, Radaway gamintojas suteikia papildomų galimybių ir unikalių sprendimų išskirtiniam vonios kambariui:

    • Dušo stiklai gali būti pasirenkami iš keletos spalvų ir medžiagų gamos: skaidrus, satino stiklas, grafito bei rudos spalvos, veidrodinis ir UltraClear krištolo skaidrumo dušo stiklas, neturintis žalsvo atspalvio, kurio sudėtyje yra mažas kiekis metalo oksidų, todėl šis stiklas yra nepriekaištingai skaidrus, blizgus ir turi geresnį šviesos pralaidumą. UltraClear stiklas yra idealus variantas tiems, kurie nori išlaikyti natūralias vonios kambario spalvas. Stiklų spalvą galima rinktis ne tik standartinėms dušo kabinoms, o ir toms, kurios yra gaminamos pagal individualų užsakymą
    • Dušo sienelių stiklas gali būti dekoruotas lazeriu – kad dušo kabina būtų ne tik patogi maudynėms, o ir taptų akiai patrauklia interjero dalimi. Radaway suteikia galimybę padailinti vonios kambarį išskirtiniais graviravimo raštais pagal savo viziją. Nauja lazerinio graviravimo technologija lazerio spinduliais išdegina pikselius ant stiklo paviršiaus – tokiu būdu galima sukurti bet kokio sudėtingumo dekorą. Renkantis dekorus reikėtų atkreipti dėmesį į dušo kabinų stiklų formą ir dydį – ne visi piešiniai estetiškai žiūrisi ant varstomų durelių.
    • Galima rankšluosčių pakaba. Kaskart nusiprausus duše, lengvai ranka pasieksite rankšluostį, pakabintą ant pakabos. Be to, bus patogiau padžiauti rankšluostį. Pakaba prie stiklo montuojama specialia klijavimo technologija, todėl pakabą reikia užsakyti iš anksto, kartu su dušo kabina. Klijavimo technologijos dėka, vidinė dušo kabinos stiklo pusė išlieka lygi.

    ARTA QL dušo kabinų kolekcija – ieškantiems nepabostančio ir nesenstančio dizaino, o tuo pačiu funkcionalaus ir ilgaamžisko sprendimo vonios kambaryje. Šios kolekcijos dušo kabinų kainų ieškokite Arsan.lt e. parduotuvėje, o dėl Jus dominančios informacijos susisiekite telefonu - 8 608 08686 arba e. paštu - [email protected].

    Related products

    Comments (0)

    No comments at this moment

    Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.