Populiariausios dušo kabinos

Nuo pasirinkto dušo kabinos tipo priklauso kasdienis mūsų komfortas, todėl į šią užduotį žiūrime itin atsakingai. Šių įrenginių asortimentas itin gausus, tad tenka peržiūrėti ne vieną skirtingą gaminį ir iš arčiau susipažinti su jo privalumais – kurios dušo kabinos šiuo metu yra populiariausios?

Tuomet, kai vonios kambario erdvė nėra itin didelė, dažniausiai pasirenkami vietą taupantys variantai. Populiariausiųjų sąraše praktiškai visuomet atsiduria pusapvalės dušo kabinos, kurios pasirenkamos ne tik mūsų šalyje, bet ir daugelyje kitų Europos valstybių. Toks variantas leidžia maksimaliai išnaudoti kambario kampą, o suapvalinta dalis stilistiniu požiūriu atrodo žavingai, tačiau tuo pačiu sutaupo dar šiek tiek vietos. Maudantis toks sprendimas nesukelia jokio diskomforto, o gausi skirtingų išmatavimų įvairovė leidžia pusapvalę dušo kabiną pritaikyti bet kuriame vonios kambaryje.

Dėl savo funkcionalumo taip pat vertinamos pažemintos dušo kabinos su giliu padėklu – tokio tipo gaminiai gali būti kvadratiniai ar pusapvaliai, todėl priklausomai nuo turimos erdvės galima išsirinkti tinkamiausią variantą. Šio tipų dušo kabinų privalumas tas, kad jos gali atstovi ir nedidelę vonią, todėl dažniausiai pasirenkamos tuomet, kai šeimoje yra mažesnių vaikučių ar tiesiog norisi dar daugiau komforto mažesnėje erdvėje.

Ne mažiau populiarios ir Walk In stacionarios dušo kabinų sienelės, kurios jų savininkams suteikia neribotą projektavimo laisvę. Jas galima įmontuoti mažesniame vonios kambaryje ar sukurti didesnę dušo kabinos erdvę tuomet, kai vietos yra daugiau, todėl daugelis pirkėjų susižavi galimybe suprojektuoti jiems patiems patogią kabiną.

Net ir tuomet, jeigu tarp šių variantų neradote sau tinkamo dušo kabinos tipo, nusivilti nereikėtų – rinkoje taip pat yra kampinės, penkiakampės, hidromasažinės, prie lygios sienos montuojamos bei nestandartinės dušo kabinos, tad apžiūrėję visus šiuos variantus neabejotinai surasite tai, kas tinka būtent Jums.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.