Potinkinis praustuvo maisytuvas tres
Norėdami įsirengti išskirtinį ir modernų vonios kambarį, dažnai pirmiausia pagalvojame apie išskirtinę vonią, unitazą ar elegantišką dušo kabiną. O ar kada pagalvojote, kad neįprastas praustuvo maišytuvo montavimo tipas gali tapti ryškiu vonios kambario akcentu? 

Potinkinių praustuvo maišytuvų savybės

Potinkiniai praustuvo maišytuvai sukuria šiuolaikišką interjero įvaizdį ir palengvina praustuvo zonos priežiūrą. ARSAN asortimente gausu potinkinių prausutvo maišytuvų, kurie pasižymi skirtingomis formomis, snapelių ir komplektavimo tipais bei spalvomis. Šie maišytuvai darniai įsilies į bet kokio tipo vonios kambario interjerą, pradedant nuo rafinuoto modernaus iki tradicinio vonios kambario.

Sieniniai praustuvo maišytuvai išsiskiria šiomis savybėmis:

  • Sienoje paslėpta maišytuvo technika sukuria lengvumo ir švaresnės erdvės pojūtį. Maišytuvai pasižymi skirtingais komplektavimo variantais, estetika bei pasirinkimo laisve.
  • Sieniniai praustuvo maišytuvų snapeliai yra įvairių formų: pailgi plokšti, apvalūs bei lenkti, o jų ilgis taip pat yra pasirenkamas pagal Jūsų viziją ir jau esančią vonios kambario įrangą. Platūs snapeliai sukuria išraiškingą krioklio tekėjimo įspūdį.
  • Praustuvo maišytuvai iš sienos yra puiki erdvės taupymo priemonė, leidžianti palaikyti švarą aplink praustuvą bei palikti daugiau vietos vonios aksesuarams. Maišytuvai nėra apkrauti nereikalingomis detalėmis, todėl jų priežiūra lengvesnė!

Potinkinis praustuvo maisytuvas tres

Modernūs ir tradiciniai sieniniai praustuvo maišytuvai

Šiuolaikiniai sieniniai maišytuvų tipai puikiai tinka minimalistiniame vonios kambaryje ir sukuria namų SPA atmosferą. Tokie maišytuvai atkreipia dėmesį ir palieka ilgalaikį įspūdį. Modernus maišytuvų dizainas paprastai pasižymi švariomis linijomis ir išraiškingų spalvų palete. Arsant.lt asortimente galite pasirinkti juodos ir baltos, blizgios ir matinės aukso spalvos sieninį praustuvo maišytuvą – būtent šios spalvos yra dizaino tendencija vonios kambario interjere. Elegancija ir prabangos pojūtis garantuotas!

Kita vertus, tradiciniai ant sienos tvirtinami čiaupai yra kiek paprastesnis variantas, tačiau jie taip pat atrodo ekstravagantiškai – vien maišytuvo tvirtinimas prie sienos suteikia šiuolaikiškumo. Minimalistinį klasikinį įvaizdį dabar renkasi daugelis vonios kambario dizainerių. Tradiciniai praustuvo maišytuvai pasižymi nesenstančiu dizainu, chromuota ar nerūdijančio plieno apdaila, tuo pačiu išlaikant prabangos pojūtį. Toks variantas laikui bėgant nepabos!

Baltas potinkinis praustuvo maisytuvas tres

Taigi potinkiniai praustuvo maišytuvai – inovatyvus ir išskirtinis sprendimas vonios kambaryje! Pasirinkimo galimybės yra labai plačios, todėl kviečiame pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda telefonu +37060808686 arba atvykti į ARSAN saloną, Lakūnų g. 51. Tad jeigu nežinote nuo ko pradėti - padėsime išsirinkti geriausius sieninių praustuvo maišytuvų sprendimus ir sukurti svajonių vonios kambario erdvę!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.