Praktiškas vonios kambarys

Retas kuris galėtų pasigirti dideliu ir erdviu vonios kambariu – dažniausiai tenka gerokai pasukti galvą, kaip į jį sutalpinti visą būtiniausią įrangą ir tuo pačiu sukurti jaukų bei akį traukiantį interjerą. Vis dėl to, egzistuoja keletas taisyklių, kurių laikantis, vonios kambarys bus praktiškas, patogus ir skoningas.

Tam, kad bendra erdvė vizualiai atrodytų didesnė, rekomenduojama rinktis pakabinamus įrenginius – spintelės, tualetas, lentynėlės, veidrodis ir kiti baldai nesugriaus bendro didesnės erdvės įspūdžio, tačiau tuo pačiu atliks ir visas pagrindines savo funkcijas. Kalbant apie tualetus, vertėtų pagalvoti apie pakabinamo klozeto su paslėptu bakeliu variantą – toks sprendimas atrodo estetiškai ir tuo pačiu leidžia sukurti didesnės erdvės pojūtį.

Tais atvejais, kai vietos nėra itin daug, geriausia rinktis kampinę vonią ar dušo kabiną su padėklu. Juo bus galima naudotis ir kaip vonia, tuo tarpu kampinės vonios variantas leis išnaudoti tuščią kambario erdvę. Galutinis sprendimas šiuo klausimu priklauso nuo vonios kambario išplanavimo, Jūsų maudymosi įpročių ir kitų asmeninių poreikių.

Tuomet, kai įrangos vieta vonios kambaryje jau aiški, verta pagalvoti ir apie jos funkcionalumą. Itin praktiškas sprendimas rinktis baldus, kurie gali atlikti kelias funkcijas. Praustuvas, įmontuotas ant spintelės sutaupys papildomos vietos ir tuo pačiu suteiks galimybę patogioje vietoje laikyti vonios kambaryje reikalingas priemones – tokie patys rezultatai laukia ir tuomet, jeigu pasirinksite pakabinamą spintelę, ant kurios bus įmontuotas veidrodis.

Svarbiausia, jog kiekvienas daiktas, stovintis vonios kambaryje, būtų iš tikrųjų reikalingas ir naudojamas, o jo pasiekiamumas nesukeltų papildomų rūpesčių. Kai visi įrenginiai turės savo vietas, netrukdys funkcionuoti kitiems ir tuo pačiu praeiti Jums, galėsite teigti, jog užduotis pavyko – įsirengėte praktišką vonios kambarį.

Related products

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.