sensorinis vandens maisytuvas

Vonios kambaryje ir virtuvėje daugeliui tenka praleisti pakankamai daug laiko, todėl svarbu, kad kiekvienas įrenginys būtų patogus naudoti. Ypač daug įtakos šiuo atveju turi vandens maišytuvo pasirinkimas, kadangi jis naudojamas tiek nešvarių indų, tiek rankų ar įvairių produktų plovimui. Šiais laikais vis daugiau dėmesio susilaukia sensoriniai vandens maišytuvai. ARSAN profesionalų komanda dalinasi šių įrenginių privalumais. 

Ekonimiškas ir gamtai draugiškas sprendimas

Šis maišytuvas pradeda leisti vandenį vos tik jį palietus, todėl pageidaujama temperatūra ir vandens srautas mus pasiekia kur kas greičiau. Dėl šios priežasties šie maišytuvai dažnai įvardinami kaip ekonomiški ir leidžiantys sutaupyti tiek vandens, tiek energijos sąnaudas. Tai, kad vandens srautas yra nustatytas iš anksto, reiškia ir švaresnę vonios kambario zoną, nes vandens purslai netykšta.

Elektroniniai čiaupai paprastai suprojektuoti su mažesniu vandens srautu, o snapelyje esantis aeratorius apsaugo nuo vandens pratekėjimo ir varvėjimo. Tradiciniai vandens maišytuvai paprastai išleidžia nuo 10 iki 15 litrų per minutę, o jutikliniai čiaupai sunaudoja ne daugiau kaip 6 litrus. Turėkite omenyje, kad varvantis čiaupas gali sunaudoti nuo 300 ml iki 1 litro per valandą.

Higieniškas sprendimas

Vonios kambarys yra viena tų zonų, kurioje labiausiai kaupiasi mikroorganizmai. Technologijų pažanga vonios kambaryje nepaprastai pagerino vonios švarą, nes įrenginių naudojimosi metu nebūtina tiesiogiai su jais kontaktuoti. Bekontakčiai tualeto vandens nuleidimo mygtukai, sensoriniai maišytuvai yra vienas geriausių būdų, padedančių sumažinti mikrobų plitimą vonios kambaryje. 

sensorinis vandens maisytuvas

Patogus maišytuvo montavimas ir naudojimasis

Stebina ir patogus jų pajungimo būdas – daugelis modelių yra pritaikomi praktiškai visoms kriauklėms, todėl nereikia perdarinėti vandentiekio. Kai kurie sensoriniai vandens maišytuvai veikia su baterijomis, tad nereikalingas ir elektros įvadas.

Vienas svarbiausių privalumų naudojantis sensoriniu maišytuvu yra patogus jo įjungimas ir išjungimas. Gamindami maistą, dažnai išsitepame rankas, o tuomet riebaluotais pirštais bandome atsukti čiaupą, tačiau su šiuo maišytuvu tokias problemas galėsite pamiršti – jį galėsite įjungti su švariausiu pirštu arba tiesiog naudodami metalinius virtuvės įrankius. Taip pavyks neištepti maišytuvo paviršiaus, todėl jo priežiūra taps kur kas paprastesnė.

Dažniausiai sensorinis vandens maišytuvas rekomenduojamas tiems, kuriems daug laiko tenka praleisti virtuvėje – sklandesnis plovimo procesas turėtų paspartinti ir maisto gamybą ar kitus šioje erdvėje atliekamus darbus. 

sensorinis virtuves vandens maisytuvas

Abejojantiems, ar toks sprendimas iš tikrųjų pateisins lūkesčius, dabar siūlomi sensoriniai vandens maišytuvai turi ir standartinę svirtelę – tuomet bet kuriuo metu galėsite pakeisti šio gaminio naudojimo būdą. Jeigu šios naujovės kelia abejones, kviečiame apsilankyti ARSAN salone, kuriame specialistai pademonstruos sensorinio maišytuvo naudojimą. 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.