duso durys

Nusprendus įsigyti dušo kabiną ar nišoje įmontuoti dušo duris, jų varstymo tipas yra vienas svarbiausių pasirinkimo elementų, galinčių lemti kasdienį komfortą vonios kambaryje. Jau kurį laiką itin daug dėmesio susilaukia stumdomos dušo durys – šį kartą ARSAN profesionalų komanda aptars šių gaminių privalumus bei trūkumus.

Stumdomų dušo durų privalumai

Taupo erdvę. Šio tipo dušo duris rekomenduojame tiems, kurie turi mažus vonios kambarius ir kiekvienas erdvės milimetras yra itin svarbus. Stumdomos durys slankiojasi vienoje linijoje, todėl visiškai nereikalauja papildomos erdvės. Galite drąsiai šalia dušo kabinos montuoti vonią ar unitazą, nes durys nekliudo šalia esančios vonios įrangos ir taip sukuriamas erdvesnis praėjimas į dušo zoną. 

duso kabina

Suteikia vientisą estetinę išvaizdą. Slankiojančios dušo durys neužstoja šviesos – taip pavyksta išsaugoti darną ir vientisumą, nepriklausomai nuo to, koks interjeras vyrauja vonios kambaryje. Šį efektą dar labiau sustiprintų berėmės stiklinės dušo durys – jei siekiate, kad dušo kabina kuo labiau įsilietų į bendrą aplinką, vertėtų pagalvoti apie tokį variantą. Šiuo aspektu palankiai vertinamos ir sulankstomos dušo durys: pristūmus jas prie sienos, jos tarsi išnyksta, todėl tai itin palankus sprendimas estetikos sekėjams.

kampine duso kabina

Užtikrina patogesnį patekimą į dušo kabiną ir iš jos. Dušo durys į nišą, kurios atsidaro į išorę, reikalauja daugiau erdvės, tuo tarpu į vidų atsidarantys modeliai riboja pačią dušo zoną. Tačiau jeigu rinksitės stumdomas duris turinčius modelius, tokių nepatogumų pavyks išvengti – tai užtikrins kasdienį komfortą.

RADAWAY stumdomos dušo kabinos pasižymi specialiu slankikliu, užtikrinančiu lengvą ir tylų durų slankiojimą. Kalbant apie priežiūrą, RADAWAY FURO kolekcijos durys stumdomos ir montuojamos ant ratukų stiklo apačioje, todėl šių gaminių priežiūra nereikalauja didelių pastangų.

duso durys i nisa

Stumdomų dušo durų trūkumai

Sudėtingesnė priežiūra. Neretai teigiama, jog dušo durys, stumdomos ant ratukų, yra kiek sunkiau nuvalomos, kadangi nėra patogu pasiekti durų bėgeliuose esančius nešvarumus. Jei būtent ši ypatybė neduoda jums ramybės, rinkitės tuos modelius, kurie yra atkeliami nuo apatinio profilio patogesniam išvalymui – tuomet šis darbas klostysis kur kas sklandžiau. Gamintojai nuolat ieško būdų, kaip užtikrinti, kad stiklinės durys dušui būtų prižiūrimos kuo paprasčiau, todėl tikėtina, kad tokių alternatyvų rasite ir daugiau.

juoda duso kabina

Siauresnė anga. Nors kalbėjome, kad dušo kabinos stumdomos durys leidžia patogiai patekti į dušo zoną ir lygiai taip pat iš jos išeiti, vertėtų atkreipti dėmesį, jog tokių gaminių angos beveik visuomet yra šiek tiek siauresnės. Dažniausiai slankiojasi tik viena šių dušo durų dalis, o kita stabiliai ir nejudinamai stovi savo vietoje, taip šiek tiek apribodama mūsų galimybes – jei naudosite varstomas duris, jas galėsite atverti plačiau. Tačiau ar tai iš tiesų yra didelis trūkumas, priklauso tik nuo jūsų pačių asmeninių poreikių ir įpročių. 

Be to, kartais atsitinka taip, kas durys nukrypsta nuo bėgių arba netgi užkliūva ant daikto, kuris atsitrenkė į vėžes.

duso durys i nisa

Stumdomos dušo durys į nišą turi pakankamai daug privalumų, todėl nieko nuostabaus, kad jos yra pamėgtos pirkėjų. ARSAN siūlo platų stumdomų dušo kabinų pasirinkimą: asortimente rasite juodos, chromo bei aukso spalvos dušo duris, kurios turi aibę kitų privalumų. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.