tece vandens nuleidimo mygtukas

Vokietijos kompanija TECE yra viena žymiausių vonios įrangos gamintojų, tarptautinę sėkmę pasiekusi dėka inovacijų ir laisvės kurti. Visi TECE gaminiai sukurti apjungiant aukštą kokybę, ilgaamžiškas funkcijas ir estetišką, nesenstantį dizainą. Net ir tokios nedidelės detalės kaip vandens nuleidimo mygtukai gali labai maloniai nustebinti – ARSAN profesionalų komanda aptaria dėmesio vertas TECE vandens nuleidimo mygtukų kolekcijas ir dalinasi jų ypatybėmis.

TECE vandens nuleidimo mygtukų spalvų ir formų pasirinkimas

TECE gamintojai pasirūpina kad kiekvienas vandens nuleidimo mygtukas darniai įsilietų į vyraujantį vonios kambario interjerą, todėl šie gaminiai gali pasigirti pačiais įvairiausiais atspalviais ir stilistiniais sprendimais. Jei kursite tamsų interjerą, turėsite galimybę rinktis juodą, matinę spalvą, o klasikinei stilistikai tiks balta: standartinė, antibakterinė, pieno spalvos ar šiek tiek blizgi. Ieškantiems įdomesnių sprendimų, turėtų patikti matiniai - chromuoti, pergamono ar nerūdijančio plieno WC mygtukai.

Nors pati vandens nuleidimo plokštelė dažniausiai yra stačiakampė, mygtukai gali būti įvairių formų: apvalūs, keturkampiai ar netikėčiausių nestandartinių formų. Taip pat galite rinktis ir iš daugybės skirtingų medžiagų, tokių kaip plastikas, stiklas, nerūdijantis plienas, antibakterinis stiklas bei sensorika. Taigi drąsiai galite priderinti prie bendro vonios kambario interjero ar pasirinkto paties unitazo dizaino. 

Vandens nuleidimo mygtukų kolekcijų gausa

TECE taip pat ypatingą dėmesį skiria kokybei, ir vartotojų poreikiams. Dėl to egzistuoja ne viena Tece WC mygtukų kolekcija, pritaikyta skirtingiems Jūsų norams. Susipažinkite su pačiomis populiariausiomis:

TECEnow mygtukai turi dviejų vandens nuplovimo mygtukų technologiją. Šie mygtukai pasižymi minimalistiniu, elegantišku dizainu, labai plokščia aukštos kokybės plastikine plokšte ir universaliu montavimu – tai tik keli šios serijos privalumai. Plastiko medžiagoje esantys sidabro jonai mažina bakterijų kaupimąsi ant paviršiaus, todėl vandens nuleidimas yra higieniškas. Ši kolekcija įrodo, kad stilingas WC mygtukų dizainas neturi reikalauti didelių investicijų.

tecenow vandens nuleidimo mygtukas

TECElux Mini kolekcijos gaminiai tiks ieškantiems itin higieniško ir funkcionalaus sprendimo. Tai bekontaktė vandens nuleidimo plokštelė, kurioje esantis jutiklis, atpažinęs prie tualeto priėjusį žmogų, apšviečia mygtuko plotą, leidžiantį susiorientuoti tamsoje. Jie itin stilingi ir paprastai valdomi, taigi vonios kambaryje galėsite mėgautis išskirtine patirtimi.

Tecelux mini vandens nuleidimo mygtukas

TECEvelvet – tai naujausia vandens nuleidimo plokščių kolekcija, kuri pasižymi matiniu švelniu paviršiumi bei ilgaamžiškumu. Paslaptis slypi novatoriškoje, daugybę apdovanojimų pelniusioje medžiagoje, kuri įkvepia interjero architektus bei dizainerius naujoms interjero dizaino perspektyvoms.

Naujos kartos akrilo dervos sudaro uždarą paviršių, kuris neleidžia prasiskverbti dulkėms ir vandeniui, yra atsparios pirštų atspaudams, įbrėžimams ir valymo priemonėms,  todėl šios kolekcijos gaminiai idealiai tinkami naudoti drėgnose patalpose. TECEvelvet gali pasigirti 6-iais tendencingais spalvų pasirinkimais, todėl be vargo priderinsite prie jau vyraujančio interjero.

Tecevelvet vandens nuleidimo mygtukas

TECEloop stiklinės arba plastikinės vandens nuleidimo plokštelės yra su dvejopo vandens nuleidimo sistema. Išskirtinė jų savybė – galimybė montuoti lygiai su siena. Kolekcijai priklausantys gaminiai garsėja žaismingais ovalios formos mygtukais ir pasižymi ypatingai gausia spalvų įvairove. Juos pritaikysite bet kokiame interjere.

Teceloop vandens nuleidimo mygtukas

TeceSolid taip pat yra su dvejopo vandens nuleidimo technologija. Solid gaminiai pasižymi minimalistiniu dizainu ir funkcionalumu. Tvirta sluoksninė konstrukcija užtikrina plokštės ilgaamžiškumą, todėl ji puikiai tinka tiek privačiuose namuose, tiek viešosiuose vietuose.

Galite pasirinkti skirtingus wc mygtukų padengimus: matinį nerūdijančio plieno arba matinį baltą, blizgų chromuotą arba blizgų baltą. 

Tecesolid vandens nuleidimo mygtukas

TECEsquare WC mygtukai, skirti dvigubai praplovimo sistemai, pasižymi itin plokščia konstrukcija, kuri suteikia šiems gaminiams daugiau elegancijos. Nerūdijančio plieno paviršius garsėja tvarumu ir apsaugo nuo pirštų antspaudų žymių.

Tecesquare vandens nuleidimo mygtukas

TECEambia mygtukai turi vieno arba dviejų vandens nuplovimo mygtukų funkciją. Lyginant su kitomis kolekcijomis, šios plokštės yra šiek tiek iškilesnės, tačiau tokia forma yra neutrali ir puikiai tinka bet kuriai vonios kambario atmosferai. Kaip privalumai dažnai išskiriami kompaktiški matmenys ir tvirtas įjungimo mechanizmas.

Teceambia vandens nuleidimo mygtukas

Jei norite, kad wc vandens nuleidimo mygtukas būtų ir kokybiškas, ir stilingas, tarp šios kompanijos siūlomų produktų atrasite ne vieną dėmesio vertą variantą. Visas TECE wc nuleidimo mygtukų kolekcijas gyvai galite apžiūrėti ir pasikonsultuoti ARSAN salone, Lakūnų g. 51. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.