WC mygtukas TECEloop, plastikinis
WC mygtukas TeECEloop plastikinis
WC mygtukas TECEloop, plastikinis
WC mygtukas TeECEloop plastikinis

WC mygtukas TECEloop, plastikinis

Išankstinis užsakymas
110 €
Pristatymo termino prašome teirautis

TECEloop vandens nuleidimo plokštelės.

  • dviejų vandens nuplovimo mygtukų technologija
  • pagamintos iš aukštos kokybės plastiko

TECEloop nuleidimo plokšteles pasižymi spalvų įvairove, todėl nesunkiai priderinsite prie plytelių, keramikos, vonios aksesuarų, baldų ir kt.

Mygtuko spalva
  • Balta
  • Chromas
  • Matinis chromas
  • Juodas
  • Baltas matinis
  • Juodas matinis
  • Balta plokštė - mygtukai blizgūs chromuoti

Žemiau pateiktos prekės kurios yra sandėlyje

Mygtuko spalva Kaina -
Chromas
99 €
Matinis chromas
110 €
Baltas matinis
112 €
Juodas matinis
107 €
 
Kolekcija
Loop
Gamintojas
Tece (Vokietija)
TC-9240924

Nutarus pakeisti namuose tualetą, tam, kad viskas veiktų be priekaištų, reikės pasirūpinti ne viena papildoma detale. WC komplektai – alternatyva kiekvienam, kuris nori sutaupyti papildomo laiko ir įsigyti visus įrenginius iš karto.

Tece unitazo komplektai

Tece unitazo komplektai orientuoti į ilgametį ir saugų funkcionavimą, todėl ilgam laikui galėsite pamiršti atnaujinimo rūpesčius. Tai Vokietijos kompanija, kuri daugiausiai dėmesio skiria įrenginių ilgaamžiškumui ir patvarumui. Stengdamasi pateisinti klientų lūkesčius ir poreikius, Tece siūlo šiuolaikinius dizaino sprendimus, kuriuos lengvai priderinsite prie kambario dizaino – Arsan.lt asortimente kiekvienas suras labiausiai prie bendro interjero deranį variantą.

Kokybe ir patrauklia kaina žavintys unitazo komplektai pasiekiami internetu ir pristatomi per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti įrangą ar pasidairyti po mūsų siūlomą asortimentą, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g.51.

3 Atsiliepimai

WC mygtukas
Abejojome ar tiks būtent mūsų TECE potinkiniam rėmui. Gavome labai gera konsultacija, lanksčias pristatymo sąlygas. Mygtukas tiko, puikiai atrodo. Ačiū jums! :-)
By Jelena on 2021-03-14

Gera prekė
Kokybiškas mygtukas už gerą kainą. Nors dvejojom, ar plastikinis variantas tikrai bus geras, dabar nei kiek nesigailim. Pateisino visus lūkesčius.
By Erika on 2019-03-03

Tualeto mygtukas
Paprastas ir tvirtas.
By Karolis on 2019-02-14

Jums taip pat gali patikti

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.