vonios aksesuarai
Nors vonios kambario pagrindą sudaro būtiniausia įranga ir baldai, ne mažiau svarbios yra mažesnės detalės – dailūs vonios aksesuarai. Jie ne tik pagyvina interjerą, bet ir užtikrina maksimalų komfortą. Šių vonios priedų pasirinkimas ypač gausus, tad ARSAN profesionalų komanda supažindins jus su visais aksesuarų tipais: sužinosite jų pritaikymo galimybes ir šiuo metu populiariausias tendencijas. Visa tai leis sukurti modernų ir funkcionalų vonios kambario interjerą.

Aksesuarai rankšluosčių laikymui

Svarbu užtikrinti, kad rankšluosčiai turėtų konkrečią savo vietą – tik tuomet vonios kambaryje išvengsite chaoso. Šiuo atveju turite net kelias pasirinkimo galimybes, tad rinkdamiesi atsižvelkite į erdvės dydį, šeimos narių skaičių ir kitus asmeninius poreikius.

Jei vietos ant sienos nėra itin daug, verčiau rinkitės minimalistinius rankšluosčių kabliukus. Tačiau jei galite sau leisti daugiau, vertėtų atkreipti dėmesį į vonios lentynėles ar rankšluosčių laikiklius – ant jų šluostes laikyti bus kur kas patogiau, o ir išdžius jie gerokai greičiau. Gausesnei šeimai rekomenduojame talpesnę jų laikymo vietą: ARSAN asortimente rasite dvigubus ar net keturgubus rankšluosčių laikiklius ar kabliukus voniai.

ranksliuosciu kabliukas
ranksliuosciu laikiklis

Higienos ir vonios reikmenims

Nors daugelį dušo priemonių laikome spintelėse, aksesuarai šiuo atveju taip pat gali pasitarnauti: vonios reikmenis kur kas patogiau laikyti ant specialių laikiklių ar dušo lentynėlėse, pritvirtintose ranka pasiekiamoje vietoje.

Higienos priemonėms pravers muilinės ar skysto muilo dozatoriai. ARSAN rasite platų laisvai pastatomų ir pakabinamų muilo dozatorių asortimentą. Vonios indelius galima pritaikyti dviem skirtingiems tikslams: jose galite laikyti dantų šepetėlius ar naudoti kaip vandeniui skirtas stiklines. Visi šie vonios aksesuarai gali būti tiek klasikinio, tiek itin modernaus stiliaus, tad atidžiai pasirinkę, galite juos paversti šios patalpos stiliaus akcentais.

duso laikiklis
skysto muilo dozatorius

Tualeto aksesuarai

Tais atvejais kai vonios patalpoje įrengta ir tualeto zona, dar daugiau dėmesio reikia skirti tualeto reikmenims, siekiant sukurti higienišką ir tvarkingą aplinką. Jei naudosite žavius wc aksesuarus: tualetinio popieriaus laikiklius, stovus ir šepečius, sukursite jaukų interjerą. ARSAN parduotuvėje galite rasite modernius tualeto šepečius, pakabinamus ar pastatomus tualetinio popieriaus laikiklius bei praktiškesnius variantus, tokius kaip tualeto šepetį su popieriaus laikikliu viename.

tualeto aksesuarai

Papildomam komfortui

Didesnį komfortą užtikrinantys vonios kambario aksesuarai sutinkami ne kiekvienuose namuose – tai nėra būtini akcentai, tačiau jeigu norisi sukurti maksimaliai funkcionalią erdvę, vertėtų pagalvoti apie šiuos variantus. Prie šio tipo galima priskirti vaizdą didinančius veidrodėlius – jie moterims leidžia kruopščiai pasidaryti makiažą, o vyriškiams gerokai palengvina barzdos skutimosi procedūras.

Tais atvejais, kai namuose yra judėjimo sutrikimų turinčių žmonių ar tiesiog norisi patogesnių maudynių, praverčia vonios kėdutės – po prausimosi jas lengvai galėsite pritaikyti ir kituose kambariuose, tad toks aksesuaras pasižymi universalumu. O jei vonios ar dušo pagrindas yra kiek slidesnis ir baiminatės dėl paslydimo rizikos, vertėtų pagalvoti apie specialią rankeną – kai kurios iš jų gali būti naudojamos ir kaip dušo priemonių laikikliai.

Vertėtų atkreipti dėmesį į TIGER vonios aksesuarus, kurie yra itin šiuolaikiški, funkcionalūs ir už prieinamą kainą. Arsan.lt el. parduotuvėje aksesuarus rinkitės pagal gaminių kolekcijątaip lengviau sukursite jūsų norimą vientisą stilių.

vonios aksesuarai

Vonios aksesuarų tendencijos

Tamsūs akcentai. Elegantiška juoda spalva jau keletą metų iš eilės yra itin stilingas ir modernus pasirinkimas interjere. Juodi akcentai nėra pabostantys ir dera su kitomis spalvomis. Tam puikiai tinka juodi vonios aksesuarai, kurie prideda erdvei jaukumo ir suteikia daugiau gylio dabar naudojamai spalvų paletei. Rekomenduojame rinktis juodus vonios priedus su aukso ar žalvario akcentais – taip išvengsite monotonijos.

juodi vonios aksesuarai

Natūralios medžiagos. Modernūs vonios kambariai dažniausiai pasižymi natūralumą simbolizuojančiomis detalėmis – tam puikiai tinka vonios priedai su medienos akcentais ar akmens imitacijos aksesuarai voniai, kurie erdvei suteikia jaukumo ir gyvybiškumo. Taip pat neretai pasirenkami marmuriniai aksesuarai, kurie suteikia prabangos pojūtį.

wc sepetys

Pakabinami aksesuarai. Jau kelerius metus pakabinama vonios įranga yra šiuolaikiškas pasirinkimas. Ne išimtis ir vonios aksesuarai. Toks montavimo būdas vizualiai didina erdvę ir padeda išsaugoti daugiau laisvo ploto. ARSAN asortimente beveik visi būtiniausi aksesuarai gali būti montuojami prie sienos. Jeigu nenorite gręžti skylių sienoje – šie gaminiai gali būti tvirtai priklijuojami ant bet kokio lygaus, kieto paviršiaus. 

pakabinamas skysto muilo dozatorius

Atsižvelgdami į šias tendencijas, pakankamai lengvai išsirinksite Jūsų vonios kambariui tiksiančius aksesuarus, tačiau nepamirškite svarbiausio – jie turi būti ne tik stilingi, bet ir naudingi. Tad pirmenybę visuomet reikėtų teikti funkcionalumui ir jūsų pačių poreikiams.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.