unitazas su bide funkcija

Jau ilgus metus dauguma yra pripratę naudoti vonios užuolaidas, tačiau neretai tenka nusivilti jų kokybe ir ilgaamžiškumu. Taip - jos apsaugo nuo vandens pratekėjimo, tačiau, ilgainiui, užuolaidos nusidėvi, praranda savo formą ir pradeda skleisti nemalonų kvapą. Be to, prausiantis, jos limpa prie kūno - tai yra itin nehigieniška ir nepatogu. Deja, bet tokią vonios uždangą tenka keisti dažniau nei norėtųsi - noras sutaupyti, ilgainiui, gali lemti didesnes investicijas. ARSAN profesionalų komanda dalinasi puikia alternatyva - vonios sienelės. Kokie jų privalumai? 

Vonios stiklai

Vonios su sienelė yra modernus ir praktiškas sprendimas net ir neturint didelės vonios kambario erdvės – jūs turėsite vonią ir dušo kabiną viename, kuri apsaugo sienas ir grindis nuo tykštančio vandens. 

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į Radaway, dušo kabinų gamintojo, asortimentą, kuris gamina itin patvarias sieneles voniai ir turi platų stiklų pasirinkimą. Šis gamintojas siūlo saugų grūdintą 6-8 mm stiklą, kurio paviršių dengia Easy Clean antikalkinis sluoksnis, leidžiantis  vandens lašams nutekėti žemyn, nepalikdamas žymių, todėl stiklas yra apsaugotas nuo kalkių ir kitų nešvarumų.

Kalbant apie stiklus – jų pasirinkimas itin platus, todėl priklausomai nuo poreikių, stiklinę vonios sienelę galima išnaudoti skirtingiems tikslams. Pasirinkę matinio ar veidrodinio tipo vonios pertvarą - užtikrinsite savo privatumą, na o skaidrus stiklas suteiks didesnės erdvės ir švaros pojūtį. Radaway asortimente yra UltraClear krištolo skaidrumo stiklas, kuris užtikrina geresnį šviesos pralaidumą ir sumažiną žalsvą atspalvį, būdingą įprastoms dušo kabinoms ir vonios sienelėms. Galimi ir kiti stilistiniai ir spalviniai stiklų sprendimai, kurie pagyvins jūsų vonios kambario interjerą: galite pasirinkti grafito ir rudą stiklo spalvą bei stiklą su juodais rėmais.

unitazo dangtis su bide funkcija

Vonios sienelių tipai / Durelių varstymo būdai

Priklausomai nuo erdvės dydžio ir pačios vonios - galite pasirinkti, viengubą, dvigubą ar net trijų dalių sienelę voniai. Taip pat durelių varstymo būdai gali būti pasirinkti pagal poreikius: sulankstoma vonios sienelė puikiai tiks tuomet, kai prie sienos norėsite palikti daugiau tuščios erdvės, o stumdomas duris rekomenduojama rinktis mažesniuose kambariuose - taip nekliudysite šalia esančios vonios įrangos. Jeigu jau turite sumontuotą vonią - sienelę nesunkiai pritaikysite prie jos. 

Jeigu vonios kambaryje norite ryškesnio akcento arba išlaikyti stilistinį vientisumą - Radaway siūlo ne tik chromuotus, bet jr  juodus, baltus ar net aukso spalvos profilius. 

TECE unitazas su bide funkcija

Taigi vonios sienelės turi žymiai daugiau privalumų nei užuolaidos, todėl raginame nebijoti investuoti į kokybišką ir ilgai tarnausiantį produktą, kuriuo mėgausitės ilgus metus. Nepriklausomai nuo to, kokias vonios sieneles pasirinksite, jos nustebins ir nesudėtingu montavimu, priešingai nei dušo kabinos. Pritvirtintus pasirinktą dušo sienelę prie sienos, belieka džiaugtis jos teikiamais privalumais. Jeigu nesate tikri, kokio tipo vonios sienelė yra tinkama jūsų vonios kambariui - kviečiame nemokamai konsultacijai ARSAN salone, Lakūnų g. 51. 

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.