Vonios spintelių tipai

Spintelės vonios kambaryje ne tik tampa vienu pagrindinių interjero akcentų, bet tuo pačiu suteikia galimybę paslėpti daugumą būtinų vonios reikmenų, tokiu būdu sukuriant tvarkingą ir estetišką aplinką. Šio vonios baldo pagalba galima pasinaudoti ir norint paslėpti sienų nelygumus, įtrūkimus ar kitus trūkumus. Vonios spintelės gali būti įvairių tipų – kurie šiuo metu yra dažniausiai naudojami?

Mažesniuose vonios kambariuose, kuriuose svarbus kiekvienas centimetras, dažnai naudojamos vonios spintelės su praustuvu – tokiu būdu sutaupoma papildoma erdvė, kuri gali būti skirta kitiems įrenginiams. Galima rinktis specialias spinteles su iš karto įmontuotais praustuvais arba atskirai montuoti įprastą standartinę kriauklę ant stalviršio, tačiau bet kuriuo atveju toks sprendimas yra išties praktiškas ir funkcionalus.

Gali būti ir pakabinamos vonios spintelės – tokiu būdu vizualiai vonios kambarys taip pat atrodo didesnis. Ant šio tipo spintelių dažnai montuojamas ir veidrodis, kadangi tokiu būdu jam nereikia ieškoti papildomos erdvės, o atspindėdamas spalvas bei šviesą, veidrodis padeda sukurti didesnės erdvės įspūdį.

Vonios kambaryje galima pastatyti ir šoninę vonios spintelę, kuri yra kur kas aukštesnė nei įprastos ir užima kur kas daugiau erdvės. Tokiose spintelėse kur kas daugiau lentynų, todėl čia lengvai sutalpinsite visus reikalingus daiktus ir paslėpsite itin didelius sienų trūkumus. Šoninės spintelės gali būti ir pakabinamos, todėl pasirinkus šviesesnius atspalvius ją galima rinktis ir mažesniuose vonios kambariuose.

Spintelės voniai gali skirtis ne tik savo tipais, bet ir spalvų ir formų įvairove – asortimente galite rasti pačių įvairiausių stilistinių sprendimų, kuriuos lengvai pritaikysite prie bet kokio vonios kambario interjero. Tinkamai pasirinkta vonios spintelė ne tik taps akį traukiančiu vonios baldu, bet tuo pačiu atliks ir pagrindinę savo funkciją.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.