Vyriškas vonios kambarys: kaip jį įrengti?

Nors gali pasirodyti, kad moterys vonios kambaryje praleidžia kur kas daugiau laiko nei vyrai, jie taip pat turi savų reikalavimų šiai erdvei: nieko stebėtino, jog jie pakankamai dažnai skiriasi nuo dailiosios lyties atstovių. Tad jeigu ketinate įrengti atskirą vyrams skirtą vonios kambarį, pravartu susipažinti su šiais patarimais.

Didelė dušo kabina. Vyrai kur kas rečiau yra linkę mėgautis vonios malonumais – puikiai ryto pradžiai jiems pilnai užtenka ir dušo kabinos. Jei manote taip pat, vertėtų investuoti būtent į šį įrenginį: dabar prekyboje siūlomos kur kas erdvesnės, nestandartinės dušo kabinos be durų, kurios užtikrins maksimalų Jūsų maudynių komfortą. O jei ketinate čia praleisti daugiau laiko, pravers ir patogi dušo sėdynė. 

Daugiau laisvų paviršių. Itin patogu, kai visus vonios reikmenis galima pasiekti be didelių pastangų – tą patvirtintų didžioji dalis stipriosios lyties atstovų. Daugiausiai įtakos šiuo atveju turi vonios kriauklės pasirinkimas – jei jos kraštai bus pakankamai platūs, čia lengvai tilps muilinė, stiklinaitė dantų šepetėliams ir kiti svarbiausi atributai. Visgi, jei tokio įrenginio rasti nepavyks, situaciją gali išgelbėti ir vonios lentynėlė – ant jos taip pat galėsite sudėti visus savo reikmenis.

Pisuaras. Šis įrenginys yra daugelio vyrų svajonė, tad jeigu kol kas vonios kambariu nereikia su niekuo dalintis, vertėtų pagalvoti apie jo įsigijimą – taip užsitikrinsite maksimalų komfortą. Pisuarai gali būti įvairių matmenų, todėl jam vietą surasite net ir mažesniame vonios kambaryje. Šie įrenginiai, kaip ir kita vonios įranga prieinama kaina parduodami Arsan.lt parduotuvėje.

Skutimosi veidrodėlis. Barzdos skutimas – bene daugiausiai pastangų reikalaujantis darbas, kurį atliekame vonios kambaryje, todėl daugeliui norėtųsi, kad jį būtų galima atlikti kaip įmanoma efektyviau. Tokiais atvejais ypač gelbsti vaizdą didinantys veidrodėliai skutimuisi – galite net neabejoti, jog su šiuo gaminiu kruopštumo reikalaujanti procedūra taps kur kas paprastesnė.

Uždaros spintelės. Net ir didesniame vonios kambaryje sunku išlaikyti tvarką, todėl būtina pasirūpinti priemonėmis, bent šiek tiek apsaugančiomis nuo lengvo chaoso. Tuomet ypač praverčia uždaros vonios spintelės – jei skubėdami nespėsite visko sustatyti į savo vietas, netvarką kuriam laikui galėsite paslėpti, o vonios kambario išvaizda išliks nepakitusi.

Tai pagrindiniai aspektai, kuriuos reikėtų apgalvoti siekiant įrengti vyriškiams patogų vonios kambarį. Pasirūpinus jais, beliks pagalvoti apie vonios interjerą, tačiau šis aspektas dažniausiai priklauso ne nuo lyties, bet nuo asmeninio stiliaus pojūčio.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.