Dušo kabinų akcija

Atnaujinant vonios kambarį, daugiausiai klausimų iškyla svarstant dėl dušo kabinos ir vonios pasirinkimo. Vis dėlto, dušo kabinos – sparčiai populiarėjanti prekė, vonios kambariuose vis dažniau pakeičianti įprastas vonias. Toks variantas užima mažiau vietos ir sunaudoja mažiau vandens, tad yra mėgstamas tarp pirkėjų, kurie pirmenybę teikia šiems kriterijams.

Dušo kabinų išpardavimas – galimybė įsigyti kokybišką prekę mažesne kaina. Arsan.lt internetinėje parduotuvė pateikta dušo kabinos akcija sudomins kiekvieną, kuris planuoja savo biudžetą ir nori sutaupyti papildomų lėšų. Gausiame asortimente galėsite išsirinkti dušo kabiną, kurią lengvai pritaikysite prie bet kokio vonios kambario interjero.

Dušo kabinos pigiau

Renkantis kokybišką prekę svarbu atkreipti dėmesį, jog ilgaamžiškos dušo kabinos yra padengtos storu stiklo sluoksniu, turi apsauginę dangą ir yra pagamintos iš patvarių medžiagų. Dušo kabinos akcija suteiks progą įsigyti ilgai tarnausiančias prekes patraukliomis kainomis.

Nuolaidos dušo kabinoms taikomos įvairių rūšių prekėms – įvertinę savo vonios kambario dydį ir išplanavimą, galėsite rinktis pusapvales, kampines ar hidromasažines kabinas.

Populiariausiomis dušo kabinomis vis dar laikomos kvadratinės ir pusapvalės – šis variantas užima šiek tiek mažiau erdvės, tačiau jeigu dušo kabinoje norisi daugiau vietos ir labiau mėgstate griežtesnes linijas, Jums labiau patiks kvadratinės dušo kabinos. Visgi, dažnai teigiama, kad prausiantis nukirsto pusapvalės kabinos kampo visiškai nesijaučia, tad pasirinkimas priklausys nuo Jūsų maudymosi įpročių.

Nors vienu pagrindinių dušo kabinų privalumų yra laikomas kompaktiškas dydis, šie įrenginiai vis dažniau pasirenkami ir didesniuose vonios kambariuose. Kai kurie modeliai suteikia galimybę patiems suplanuoti dušo erdvę pagal savo poreikius, todėl maudynės duše gali tapti dar patogesnės. 

Pigios dušo kabinos yra pasiekiamos internetu ir pristatomos per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinas ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog aukšta kokybe ir patrauklia kaina žavinčios pigios dušo kabinos Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose Jums būtų pasiekiamos saugiai ir greitai.

Rodoma 1-12 iš 12 prekės(-ių)
Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.