Vonios santechnikos akcija

Vonios santechnika – būtina įranga kiekviename vonios kambaryje. Norint, jog prekės tarnautų ne vienerius metus, svarbu išsirinkti kokybiškus ir patvarius gaminius. Pageidaujantiems įsigyti ilgaamžiškas prekes mažesne kaina, tiks siūloma santechnikos akcija.

Rekomenduojama vonios santechniką pastatyti taip, jog būtų patogu ja naudotis. Iš anksto reikėtų apgalvoti, kaip praktiškai įrengti vonios kambarį, atsižvelgiant į jo dydį bei Jūsų būsimus poreikius. Vonios santechnika pigiau – proga atnaujinti vonią keliomis papildomomis detalėmis arba pradėti seniai planuotą kapitalinį remontą.

Ieškant tinkamiausių santechnikos gaminių, itin patogu įsigyti jų komplektus – juose rasite visas pagrindines dušo ar kitos sistemos dalis, todėl pavyks sutaupyti laiko derinant elementus tarpusavyje. Dažnai rekomenduojama rinktis maišytuvo ir dušo komplektą, kuriame yra visos šiems įrenginiams reikalingos detalės, tačiau visus šiuos gaminius  taip pat galite įsigyti ir atskirai. Tuomet vertėtų susipažinti su jų tipais ir privalumais – vienos svirtelės maišytuvai suteiks galimybę efektyviau pasiekti atitinkamą temperatūrą, tačiau jeigu ieškote itin ekonomiško varianto, Jums turėtų patik termostatiniai dušo maišytuvai.

Vonia ar dušo kabina tampa pagrindiniu kambario akcentu, tačiau smulkesnė santechnika pigiau – svarbi detalė, norintiems sutaupyti papildomų lėšų ir pagyvinti vonios dizainą. Gausiame Arsan.lt asortimente galėsite rasti įvairaus dydžio ir dizaino prekes, kurias lengvai priderinsite prie bet kokio vonios kambario interjero. Minimalistinis santechnikos dizainas nesunkiai įsilies į vyraujantį stilių, o jeigu mėgstate ryškesnes detales, taip pat pavyks atrasti ne vieną įmantriau atrodantį variantą.

Vonios santechnika pigiau

Santechnikos išpardavimas internetu suteikia galimybę neišvykus iš namų išsirinkti norimą prekę, kadangi vonios įranga yra pristatoma per kurjerį. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios santechniką ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686. Mes siekiame, jog kokybiška santechnika pigiau Vilniuje ar kituose Lietuvos miestuose būtų pasiekiama saugiai ir greitai. 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.