Kitos vonios kambario įrangos akcija

Vonios kambarys yra viena pagrindinių namų erdvių, kurioje tenka praleisti nemažai laiko – dėl šios priežasties itin atsakingai renkamės visus šioje patalpoje esančius įrenginius ir baldus. Visgi, laikui bėgant, kai kuriuos iš jų tenka atnaujinti, o taip pat vis dažniau pradedame susimąstyti apie didesnes naujoves ar kapitalinį remontą. Sprendimas atnaujinti savo vonios kambarį reikalauja ne tik daug laiko, bet ir nemažai lėšų. Norint įsigyti kokybiškus gaminius, verta pasinaudoti vonios įrangos akcija – jos metu patvarūs ir ilgaamžiai įrenginiai parduodami kur kas pigiau.

Vis dažniau vonios kambariuose vietoj vonios pasirenkamos dušo kabinos lėmė ir tai, jog gamintojai pradėjo ieškoti naujų sprendimų ne tik dizaino, bet ir montavimo klausimais. Atsisakius dušo padėklų, kabinos dažnai montuojamos tiesiai ant grindų – toks variantas atrodo modernus, tačiau tuomet atsiranda vandens nutekėjimo galimybė. Hidroizoliacinių dušo plokščių pagalba galima išvengti šio nemalonumo, kadangi jos užtikrina, kad vanduo nutekės ten, kur reikia. Šiuo metu vykstantis vonios kambario įrangos išpardavimas suteikia galimybę įsigyti dušo plokštes su nuolaida – tai tinkamas sprendimas kiekvienam, kuris vonios kambaryje siekia maksimalaus komforto. Renkantis šias dušo plokštes, kur kas svarbiau nei įmantrus dizainas yra gaminių patvarumas – mes prekiaujame tik patikimų, vartotojų pasitikėjimą jau pelniusių gamintojų produkcija, tad šiuo metu galite įsigyti itin kokybiškus gaminius gerokai pigiau.

Pirkėjus žavi paprastas jų montavimas ir gausus skirtingų formų ir matmenų pasirinkimas. Su lataku ar trapu, pusapvalės ar kvadratinės dušo plokštės gera kaina – tai tik keletas skirtingų variantų, kuriuos rasite gausiame Arsan.lt asortimente. Kviečiame susipažinti su mūsų elektroninėje parduotuvėje esančiomis prekėmis ir išsirinkti labiausiai poreikius ir lūkesčius atitinkantį variantą. Čia rasite ne tik dušo plokštes, bet ir kitus dažniausiai vonios kambaryje sutinkamus gaminius, todėl prekių sąraše atrasite tai, kas tinka būtent Jums. Dušo plokščių ir kitos vonios kambario įrangos akcija – proga atnaujinti vonios kambarį kokybiškomis prekėmis ir tuo pačiu sutaupyti papildomų lėšų. Nuolat siekiame pasiūlyti Jums optimaliausią kainos ir kokybės santykį, o dabar įrenginiai – su papildoma nuolaida.

Vonios kambario įrangos akcija

Vonios kambario įranga pigiau parduodama internetu – patikusius gaminius galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje, o prekės kelių darbo dienų laikotarpyje bus pristatytos visoje Lietuvoje. Norinčius iš arčiau apžiūrėti vonios įrangą ir pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.