Granitinių plautuvių akcija

Granitinių plautuvių akcija

Kriauklė yra vienas svarbiausių virtuvės įrenginių – tinkamas pasirinkimas užtikrina maksimalų komforto jausmą ir tuo pačiu leidžia sukurti pageidaujamą stilių kambaryje. Virtuvės plautuvių akcija suteikia galimybę įsigyti patvarias ir kokybiškas plautuves patraukliomis kainomis.

Keičiant kriauklę, visų pirma reikės susipažinti su pagrindiniais šių įrenginių tipais ir jų privalumais. Vienas iš variantų yra granitinės plautuvės – jas dažniausiai renkasi tie, kurie daugiausiai dėmesio skiria tvirtiems įrenginiams ir ieško kriauklių, kurios ne tik žavėtų savo išvaizda, bet ir tarnautų ilgus metus. Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje šiuo metu vyksta granitinių plautuvių išpardavimas – kviečiame pasidairyti po siūlomą prekių asortimentą ir užsisakyti labiausiai patikusį ir lūkesčius atitinkantį įrenginį.

Patraukli kaina – tai tik vienas iš daugelio privalumų, kurį gausite pasinaudoję granitinių kriauklių akcija. Šios plautuvės pasižymi ypatingu atsparumu, todėl jų paviršių itin sunkiai paveikia karštis, įvairūs įbrėžimai ar smūgiai. Svarbu atkreipti dėmesį, jog gamyboje būtų naudojamas pakankamai didelis granitinės masės kiekis – tokių kriauklių lengvai nepažeidžia ir įvairios valymo priemonės, o jų sienelės sugeria leidžiamo vandens triukšmą, tad nesigirdi jokio nemalonaus garso. Granitinių plautuvių akcijos metu mūsų asortimente rasite tik aukščiausios kokybės kriaukles, kurios tarnaus ne vienerius metus.

Plati spalvų gama ir dizaino sprendimų įvairovė suteikia galimybę šio tipo plautuves pritaikyti pagal savo poreikius ir tokiu būdu virtuvėje sukurti pageidaujamą atmosferą – skirtingi matmenys ir montavimo būdai lengvai leidžia kriaukles derinti prie kambario dydžio, išplanavimo ar kitų svarbių aspektų. Atspalvių šiuo atveju gali būti pačių įvairiausių, tačiau atsižvelgdami į tai, kad pasirinkta plautuve naudositės ne vienerius metus, į šį pasirinkimą turėtumėte pažiūrėti itin atsakingai. Norisi, kad virtuvės patalpa būtų pakankamai gyvybinga, todėl čia nevengiame ir ryškesnių akcentų – vienu iš jų gali tapta ir žavinga plautuvė, tačiau jeigu akį traukiančių detalių ir taip netrūksta, verčiau pagalvoti apie paprastesnį variantą. Tad vertėtų atkreipti dėmesį į kitus virtuvės interjero akcentus – suderinę detales tarpusavyje, sukursite iš tiesų malonią atmosferą.

Granitinių plautuvių akcija vyksta internetu, Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Pasirinkti gaminiai per kelias darbo dienas yra pristatomi visoje Lietuvoje. Nuolat siekiame savo pirkėjams pasiūlyti optimaliausią kainos ir kokybės santykį, todėl čia visos granitinės plautuvės – gera kaina. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl granitinių plautuvių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.