Metalinių plautuvių akcija

Metalinių plautuvių akcija

Kriauklė yra tas įrenginys, be kurio būtų sunku įsivaizduoti bet kurią virtuvę, todėl svarbu, jog kasdienis jos naudojimas būtų patogus, o pati plautuvė – patvari ir kokybiška. Šiuo metu vykstanti virtuvės plautuvių akcija suteikia galimybę įsigyti šį įrenginį itin palankiomis sąlygomis. Tad beliks nuspręsti, kokio tipo įrenginys geriausiai pateisins visus Jūsų lūkesčius.

Nerūdijančio plieno (metalinės) plautuvės – viena iš populiariausių prekių, kuri žavi pirkėjus patraukliu kainos ir kokybės santykiu. Kokybiškas įrenginys tarnaus ilgus metus ir nepakeis savo pradinės išvaizdos – šio modelio kriauklės yra itin atsparios įvairiems smūgiams ir temperatūrų svyravimams. Metalinių plautuvių akcijos metu turite galimybę šias kriaukles įsigyti už mažesnę kainą ir ilgai mėgautis šių įrenginių turimais privalumais.

Siekiantiems maksimalaus tvirtumo, vertėtų rinktis plautuves su šiek tiek storesnėmis sienelėmis, tačiau tinkamai prižiūrėtos, savo pradinės išvaizdos ilgus metus nepakeis ir kriauklės su plonesniais matmenimis. Kviečiame pasidairyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje ir įsigyti šio modelio plautuves tol, kol dar tęsiasi metalinių plautuvių išpardavimas.

Metalinės kriauklės gera kaina traukia pirkėjų akį, tačiau jos taip pat yra vertinamos ir dėl paprastos priežiūros ir lengvo montavimo – užtenka žinoti tikslius matmenis ir seną plautuve greitai galėsite pakeisti nauja. Tinkamas dydis dažniausiai priklauso nuo to, kiek yra laisvos vietos ant stalviršio, tad rinkdamiesi plautuvę, iš anksto turėtumėte apgalvoti, kur laikysite kitus virtuvės prietaisus. Tuomet, kai vietos yra šiek tiek mažiau, patartina rinktis į stalviršį įstatomas kriaukles ar kitus įrenginius be nusausinimo plokštumos – toks sprendimas bus kur kas kompaktiškesnis. Vis dėlto, jeigu stalviršis yra didesnis, galima pagalvoti ir apie du dubenius turinčią plautuvę, kuri leis dar patogiau atlikti visus plovimo darbus.

Iš nerūdijančio plieno pagamintos plautuvės nepasižymi plačia spalvų gama, tačiau vyraujantis klasikinis stilius lengvai dera prie bet kokio kambario interjero. Skirtingos jų formos leidžia sukurti pageidaujamą įspūdį, o metalinių plautuvių (kriauklių) akcija suteikia galimybę įsigyti prekes su gera nuolaida.

Metalinės plautuvės pigiau parduodamos internetu – jas galite užsisakyti Arsan.lt elektroninėje parduotuvėje. Pasirinkti gaminiai kelių darbo dienų laikotarpyje yra pristatomi visoje Lietuvoje, tad itin greitai ir patogiai galite atnaujinti turimą virtuvės įrangą. Norinčius pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda dėl metalinių plautuvių, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

 

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.