Dušo kabinos ir įranga

Aukščiausios kokybės platus dušo kabinų asortimentas: kampinės, pusapvalės, penkiakampės bei hidromasažinės dušo kabinos. Įvairūs dizainai, funkcionalumai ir nestandartiniai, individualiai gaminami sprendimai. Pasirinkus dušo kabiną, gerokai sutaupysite vietos (ar net vizualiai ją padidinsite), o taip pat mėgausitės greitesnėmis ir ekonomiškesnėmis prausimosi procedūromis.

✓ Jei dušo kabiną montuoja mūsų rekomenduoti partneriai, garantija pratęsiama iki 5 m. (standartiškai 3 m.).

Rodoma 1-40 iš 550 prekės(-ių)
Į ką turėčiau atkreipti dėmesį perkant dušo kabiną?

Montavimo vieta. Tinkamai pasiruoškite vietą dušo kabinos montavimui: suformuokite nuolydžius arba montuotkite dušo padėklą;

Matmenys. Žinokite, kokio dydžio ir formos dušo kabina yra tinkama jūsų erdvei (galbūt jūsų situacijai tiks nestandartinis sprendimas?);

Stiklas. Atsižvelkite į stiklo storį bei spalvą  ir verčiau pasirinkite stiklą, kuris turi lengvai valomą apsauginę dangą.

Durų darinėjimo būdas. Nuspręskite, koks durų darinėjimo būdas yra tinkamiausias. Tik taip galėsite organizuoti vonios įrangos išdėstymą ir užtikrinti patogų praėjimą į dušo zoną.

Patikimi gamintojai. RADAWAY dušo kabinų gamintojas siūlo aukštos kokybės standartines ir individualiai gaminamas dušo kabinas, kurios pasižymi funkcionalumu ir ilgaamžiškumu.  

Kokia yra geros dušo kabinos kaina?

Geriausiai vertinamos yra RADAWAY dušo kabinos. Priklausomai nuo gaminio dydžio, spalvos, stiklo storio ir kitų papildomų atributų, kaina gali svyruoti nuo 380 Eur iki 1220 Eur.

Kokie yra dušo kabinų tipai?

Pažemintos dušo kabinos su giliu padėklu gali atstoti ir nedidelę vonią, todėl toks sprendimas itin tiks garbaus amžiaus žmonėms bei mažiems vaikams. Kai kurios kabinos gali būti montuojamos be padėklo – toks įrengimas vertinamas dėl estetinės išvaizdos ir neįpareigojančių valymo darbų. Tačiau įvertinkite ir tai, jog įrengimas su padėklu yra greitesnis (todėl pirminiams darbams taip pat prireikia mažiau lėšų) ir kiek saugesnis. Būtent dėl šios priežasties tokį tipą rekomenduojama rinktis senos statybos namuose ir butuose, kur kanalizacija išvesta prie sienos, o ne iš grindų.

Ieškantiems klasikinių sprendimų puikiai tiks kampinės ar pusapvalės dušo kabinos – jos taupo erdvę, todėl yra rekomenduojamos mažesniems vonios kambariams. Dušo sieneles (walk in pertvaras) vis dažniau renkasi naujovių ieškantys žmonės. Toks sprendimas yra vizualiai patrauklesnis ir suteikia daugiau erdvės dušo zonoje. Norintiems atpalaiduojančių procedūrų, atkreipkite dėmesį į dušo boksus, kurie siūlo įvairias masažines funkcijas.

ARSAN asormintene rasite ir daug kitų skirtingų variantų bei nestandartinių sprendimų, o įvairūs dušo kabinų priedai užtikrins visapusišką komfortą ir paprastą šių gaminių priežiūrą.

Kiek trunkta dušo kabinų pristatymas?

Dušo kabina pristatoma per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo dienos.

Jei prekės sandėlyje nėra, pristatymo terminas gali pailgėti priklausomai nuo gamintojo. Standartinių dušo kabinų terminas 1-2 sav., nestandartinių - iki 4 sav. Apie tai informuojame el. paštu arba telefonu.

Dušo kabina labiausiai patiks tiems, kurie turi mažesnį vonios kambarį ir negali skirti daug erdvės vonios zonai. Toks variantas užima gerokai mažiau vietos, o taip pat yra mėgstamas dėl greitesnių ir ekonomiškesnių prausimosi procedūrų. 

Dušo įranga

Dušo kabina nėra tik stiklas ir furnitūra - pilnai sukomplektuoti dušo kabinai reikalinga nutekėjimo sistema. Įrenginys gali būti montuojamas tiesiai ant grindų, ant kurių suformuotas nuolydis ir yra įmontuotas trapas arba latakas, arba ant dušo pado. Padėklas dažniausiai renkamas, kai neįmanoma suformuoti nuolydžio arba kai kanalizacijos vamzdis yra išsikišęs (dažniausiai senos statybos namuose/butuose).

Jokia dušo kabina nebus pilnai sukomplektuota be dušo sistemos ar komplekto, kuriame įeina vandens maišytuvas, dušo galva, rankinis dušelis, stovas, žarnelė ir kita. Gaminio priežiūrai palaikyti pravartu turėti dušo kabinos valytuvą, o kad dušo priemonės būtų ranka pasiekiamos, pagalvokite apie dušo priemonių laikiklius (krepšelius).

Dušo kabinų dizainas

Šie gaminiai gali būti ne tik skirtingų formų ir montavimo būdų. ARSAN asortimente dušo kabinų furnitūra gali būti juodos, baltos, aukso bei chromo spalvos. Taip pat galite pasirinkti norimą stiklo spalvą bei faktūrą: skaidrų, matinį, veidrodinį, rudą, juodą. Norintiems unikalių interjero sprendimų galite pasirinkti stiklo graviravimą pagal jūsų norimą vizualą arba printą – piešinį, sukurtą iš termokeraminių dažų, kuris laikui bėgant nenusidėvi ir neblunka. 

Kaip išsirinkti dušo kabiną?

Pirmiausia nuspręskite, kurioje vietoje bus montuojama dušo kabina. Būtent nuo šio aspekto priklausys gaminio forma bei dydis. Jeigu turite nestandartinį vonios kambarį ar norite išskirtinio sprendimo - suteikiame galimybę funkcionaliai ir moderniai įrengti sudėtingo išplanavimo vonios kambarius. Būtent čia į pagalbą ateis individualiai gaminamos dušo kabinos

Tinkamai pasiruoškite vietą dušo kabinos montavimui: suformuokite nuolydžius vandens pratekėjimui (trapai, latakai) arba montuokite dušo padėklą.

Labai svarbu nuspręsti, koks durų darinėjimo būdas jums tiks labiausiai. Jeigu šalimais stovės spintelė, unitazas ar kita įranga, dušo kabina su varstomomis durelėmis kliudys šalia esančius objektus, todėl verčiau pasirinkite stumdomas duris. Tik taip užtikrinsite patogų praėjimą į dušo zoną. ARSAN asortimente rasite įvairių dydžių ir tipų kabinas.

Atkreipkite dėmesį į dušo kabinos stiklo storį bei spalvą. Norintiems sukurti vizualiai erdvesnį kambarį – rekomenduojame rinktis skaidrų arba UltraClear stiklo variantą, kuris neturi žalsvo atspalvio. Norintiems daugiau privatumo – RADAWAY siūlo matinį, pilkšvą, rusvą ar net veidrodinį stiklą. ARSAN rekomenduoja pasirinkti stiklą, turintį lengvai valomą apsauginę dangą. RADAWAY dušo kabinos pasižymi EasyClean apsaugine danga, ant kurios vandens lašai nuteka žemyn, neplikdami žymių. 

Dušo kabinos kaina

Dušo kabinos kaina priklauso nuo daug įvairių aspektų: gaminio dydžio, montavimo būdo, furnitūros ir stiklo spalvos, stiklo apsauginės dangos ir storio bei daug kitų papildomų funkcijų, priedų ir nestandartinių, individualiai gaminamų sprendimų. 

Kainą keičia papildomi, dar didesnį komfortą suteikiantys priedai, tokie kaip rankšluosčių pakaba, pritvirtinta ant dušo kabinos ar sienelės stiklo, profilio praplėtimai, stiklo graviravimas lazeriu ar piešiniai ant stiklų Print technologija.  

Kuo mažiau furnitūros dalių, tuo kabinos kaina yra didesnė. Taip yra todėl, nes esant mažiau detalių - dušo kabiną yra lengviau valyti ir ji vizualiai atrodo lengvesnė. Pigiausias stiklo storio variantas - 5-6 mm. Mažiausiai kainuoja Chromo spalvos dušo kabina su standartiniu skaidriu stiklu.

Norinčius iš arčiau apžiūrėti dušo kabinas ir padus bei pasikonsultuoti su mūsų profesionalų komanda, kviečiame atvykti į vonios kambario įrangos saloną Vilniuje, adresu Lakūnų g. 51 arba susisiekti telefonu +37060808686.

Vonios įrangą galite užsakyti

1. Atvykite į saloną ARSAN
Lakūnų 51, Vilnius
Žemėlapis ->

2. Internetu
Išsirinkite prekes, įsidėkite į krepšelį ir pateikite užsakymą.

3. El.paštu
[email protected]

4. Telefonu
+370 608 08686

Darbo laikas:
I-IV 10.00-18.00
V 10:00-17:00
VI-VII nedirbame

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.