nestandartinis praustuvas

Latvijos gamintoja PAA, puikiai žinoma ne tik dėl aukštos kokybės gaminių, bet ir dėl inovatyvių bei originalių sprendimų. Būtent dėl šios priežasties, visiškai nenuostabu, jog kalbant apie nestandartinius vonios praustuvus, labai dažnai minimas būtent šis prekės ženklas. Jeigu turite nestandartinį vonios kambarį ar tiesiog norite unikalaus sprendimo, ARSAN profesionalų komanda rekomenduoja nestandartinius PAA vonios praustuvus ir dalinasi jų privalumais.   

Nestandartinių praustuvų montavimo būdai

Montuojant made-to-measure koncepcijos praustuvą, galite pasirinkti stalviršio matmenis ir  užpildyti nelygumus palei sienų šlaitus. Dailesniai išvaizdai galima užapvalinti stalviršio kampus, o lengvesniam valymui – pridėti briauną prie sienos.

PAA siūlo ne tik ant stalviršio, prie sienos ar kitais klasikiniais būdais montuojamas kriaukles voniai, bet ir kur kas įdomesnius sprendimus, kurie racionaliai išnaudoja vonios erdvę. Vienas jų – ant skalbimo mašinos montuojami praustuvai, kurie ne tik atrodo išskirtinai, bet ir leidžia sutaupyti pakankamai daug erdvės.

nestandartinis praustuvas

Unikalus praustuvų dizainas

PAA praustuvai voniai maloniai pradžiugins ir tuos, kurie ieško įdomesnių sprendimų vonios kambaryje. Tarp šių gaminių rasite daugybę išskirtinai atrodančių gaminių formų, kurios sukuria elegantišką kambario atmosferą. 

Verta paminėti ir spalvas. Nors esame įpratę, jog vonios kriauklės yra klasikinės baltos spalvos, PAA siūlo išbandyti visišką priešingybę – juodus praustuvus. Toks sprendimas plėtoja ištaigingą aplinką ir tuo pačiu puikiai dera prie šiuo metu itin populiarių tamsių detalių. Jei vadovaujatės interjero tendencijomis, šis variantas yra puikus pasirinkimas. 

Vertėtų išskirti ir PAA MODO nestandartinių praustuvų kolekciją, kuri pasižymi itin tvirta ir švelnia SilkStone medžiaga. Aukštos kokybės gaminiai suteikia elegancijos ir prabangos pojūtį. Daugiau apie SilkStone medžiagos privalumus skaitykite čia.  

nestandartinis praustuvas

Individuali praustuvų gamyba

Dar daugiau spalvinių ir montavimo variantų galėsite išbandyti, nusprendę pasirinkti individualios gamybos praustuvąPAA gamintojai taip pat suteikia tokią galimybę.

Jei nepavyksta rasti tinkamo varianto parduodamų kriauklių asortimente, turite nestandartinę idėją ar tiesiog norite originalesnio sprendimo, galite rinktis individualiai gaminamą kriauklės modelį. Tuomet galėsite pasirinkti ne tik praustuvo spalvą ir matmenis, o individualiai rinksitės jo dubens formą ir vietą (priklausomai nuo modelio, jis gali būti kairėje, dešinėje pusėje arba centre), praustuvo nupjovimą pagal vonios kambario išmatavimus bei papildomus priedus, tokius kaip: rankšluosčių laikiklį, šiukšliadėžės angą ir pan. Visi šie pasirinkimai užtikrins, jog naujoji vonios kriauklė maksimaliai pateisins poreikius ir idealiai tiks būtent Jūsų vonios kambariui.

Nesvarbu, ar ieškote unikalaus dizaino, netradicinių montavimo būdų ar individualiai pagamintos kriauklės, tarp PAA praustuvų lengvai rasite sau tinkamiausią sprendimą. Dar daugiau nestandartinių idėjų rasite Arsan.lt parduotuvės asortimente. O jeigu norite pasitarti, koks praustuvo modelis jūsų vonios kambariui tiktų labiausiai, kviečiame rašyti užklausas el. paštu: [email protected] arba skambinkite tel. nr.: 8 608 08686.

Made-to-measure koncepcija

made-to-measure koncepcija
made-to-measure koncepcija

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.