termostatinis duso maisytuvas

Dušo kabinos greitai tapo vienu pagrindinių pasirinkimų vonios kambariuose, dėl jų paprasto naudojimo ir, daugeliu atvejų, mobilumo pranašumų. Vienas mažiau žinomų dušo tipų – termostatiniai. ARSAN profesionalų komanda dalinasi jų privalumais bei trūkumais. 

Ekonomiškas sprendimas

Prausdamiesi vonioje ar duše visuomet siekiame kaip įmanoma didesnio komforto jausmo. Renkantis maišytuvą, atkreipkite dėmesį ne tik į skirtingus jų dizainus, bet ir į technines galimybes. Norint patogaus ir ekonomiško sprendimo, rekomenduojama rinktis termostatinius dušo maišytuvus. Šie įrenginiai turi termostatinį vožtuvą, kuris automatiškai kontroliuoja vandens temperatūrą. Pasirinkus šį įrenginį, galima iš anksto nustatyti pageidaujamą temperatūros lygį – nereikės laukti ir leisti vandens veltui tol, kol jis taps komfortiškas kūnui. Todėl tiek rankų plovimas, tiek maudynės tampa ne tik patogesnės, bet ir pigesnės.

termostatinis duso maisytuvas

Vandens temperatūros reguliavimas

Standartinis dušo maišytuvas maišo karštą ir šaltą vandenį iki nustatytos maišytuvo rankenėlės padėties, tačiau, skirtingai nei termostatinis dušas, jis negali reaguoti į staigius temperatūros pokyčius. Termostatinis maišytuvas akimirksniu atitinkamai sureguliuoja vandenį, kad jis grįžtų į iš anksto nustatytą temperatūrą. Tai reiškia, kad jei šalto vandens tiekimas sumažėja – termostatas kompensuoja pokyčius ir palaiko stabilią bei pastovią šilumą. Viso prausimosi metu temperatūra išlieka tokia pati net ir tuo atveju, jeigu sistemoje pasikeičia vandens slėgis, todėl išvengsite netikėtų ir nemalonių temperatūros svyravimų (nuplykimų ar ledinio šoko) ir tuo pačiu sunaudosite kur kas mažiau vandens nei reguliuodami temperatūrą rankiniu būdu. Būtent ši funkcija suteikia didžiulį termostatinių maišytuvų pranašumą. 

Daugiau apie vandens maišytuvų tipus, valdymo ir pritaikymo galimybes skaitykite čia.

unitazo dangtis su bide funkcija

Saugumas

Termostatinis dušo maišytuvas yra itin saugus ir patikimas sprendimas, todėl rekomenduojama šeimoms su mažais vaikais ar pagyvenusiems žmonėms, kadangi jo korpusas padengtas specialia medžiaga, kuri apsaugo nuo grėsmės, netyčia prisilietus, nemaloniai nusiplikyti. Apsaugų dėka galima išvengti ir netyčinio rankenėlės pajudinimo ir staigaus karšto vandens antplūdžio, o specialus blokavimo mygtukas užtikrina, jog vanduo niekuomet nebus karštesnis nei 38 laipsniai pagal Celsijų. Įmontavę tokį maišytuvą savo vonios kambaryje visuomet galėsite būti tikri, jog vanduo bus būtent tokios temperatūros, kokios ir pageidaujate.

Kaina

Vienintelis termostatinio dušo maišytuvo trūkumas yra tai, jog jo kaina šiek tiek didesnė nei įprastų maišytuvų, tačiau patikimų gamintojų įrenginiai pasižymi aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu – jų paviršius nesibraižo ir nekaupia nešvarumų. Įsigiję šį įrenginį greitai pastebėsite ir mažesnes vandens sąnaudas, todėl investicijos greitai atsipirks, o vonios kambaryje stovės saugus ir ekonomiškas termostatinis dušo maišytuvas.

unitazo dangtis su bide funkcija

Jeigu ieškote funkcionalių ir ekonomiškų sprendimų – termostatiniai dušo maišytuvai pateisins jūsų lūkesčius. Šių gaminių pasirinkimas išties gausus – asortimente rasite įvairių formų, dydžių ir spalvų įrenginius, kuriuos lengvai pritaikysite prie bet kokio vonios kambario interjero. Jeigu abejojate pasirinkimu, kviečiame apsilankyti ARSAN salone nemokamai konsultacijai, kur profesionalai pasiūlys jūsų poreikius atitinkančius sprendimus bei alternatyvas. 

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.