Tiger aksesuarai: plati įvairovė kiekvieno poreikiams

Prieš daugiau kaip 60 metų savo veiklą pradėjusi Olandijos kompanija Tiger iš karto susilaukė didžiulės sėkmės – jų pačių įsitikinimu, tai nulėmė specialūs gamybiniai procesai, novatoriški produktai ir geras dizainas. Iš pradžių specializavęsi įvairiausių buities reikmenų gamyboje, labai greitai jie susikoncentravo į vonios kambario aksesuarų gamybą.

Dabar Tiger aksesuarai puikiai žinomi daugelyje Europos valstybių – jų kokybė, funkcionalumas ir dizainas plėtojami taip, kad tenkintų kiekvieno šiuolaikinio pirkėjo poreikius. Jei ieškote detalių, kurios leistų sukurti naują vonios kambario įvaizdį, vertėtų su šios kompanijos produkcija susipažinti iš arčiau.

Gausus kokybiškų aksesuarų pasirinkimas

Ši kompanija yra įsitikinusi, kad vonios kambarys yra asmeniškiausia namų erdvė, kurioje ne tik pradedame ar užbaigiame dieną, bet ir ruošiamės svarbiems gyvenimo įvykiams. Būtent dėl to norima užtikrinti, kad Tiger vonios aksesuarai padėtų užtikrinti tinkamą šios erdvės atmosferą. Gausus skirtingų produktų asortimentas – pirmas žingsnis šiame kelyje. Tiger prekiniu ženklu pažymėti dušo priemonių krepšeliai, skysto muilo dozatoriai, rankšluosčių, WC popieriaus laikikliaitualeto šepečiai ir kiti aksesuarai sukurti taip, kad paverstų Jūsų kasdienybę dar patogesne.

Didžiausias dėmesys yra skiriamas patogiam naudojimui, lengvam montavimui ir aukštai kokybei. Kompanija stengiasi, kad Tiger vonios aksesuarai būtų prieinami kiekvienam, nepriklausomai nuo biudžeto, gyvenimo būdo, stiliaus pojūčio ar kitų niuansų. Kai asortimentas toks platus, nesunku surasti visus poreikius atitinkančius sprendimus.Tiger aksesuarai gali būti skirtingų dydžių, todėl nesunkiai surasite jiems tinkamiausią vietą. Be to, turėsite galimybę pasirinkti ir jų tvirtinimo būdą, kadangi tarp šių gaminių galima rasti tiek pakabinamų, tiek ir laisvai pastatomų modelių. 

Išskirtinis dizainas šiuolaikiškam vonios interjerui

Nesunku pastebėti, kad Tiger aksesuarai išsiskiria unikaliu dizainu. Tarp jų dominuoja nerūdijančio plieno ir chromuota apdaila, tačiau lygiai taip pat galima atrasti ir kur kas įdomesnių sprendimų. Rankšluosčių kabliukai, dušo priemonių krepšeliai ir visi kiti gaminiai labai dažnai puošiami auksinėmis, medinėmis bei juodomis matinėmis detalėmis – tokia stilistika leidžia sukurti šiuolaikišką vonios kambario aplinką. Gamintojai siekia, kad kiekvienas jų siūlomas aksesuaras turėtų unikalų, stilingą parašą, kuris leistų identifikuoti šį prekinį ženklą. Taip jie siekia tapti nuoširdžiais, kūrybiškais ir patikimais Jūsų partneriais.

Daug dėmesio skiriama ir šių gaminių funkcionalumui bei inovacijoms, todėl ieškantiems įdomesnių sprendimų vonios kambariui, Tiger aksesuarai visuomet palieka didžiulį įspūdį. Tačiau jei kuriate minimalistinį, elegantišką vonios interjerą, čia taip pat turėsite iš ko pasirinkti – gausus asortimentas ir stilistinė įvairovė šiuo atveju nėra tik skambūs žodžiai.

Tiger vonios aksesuarai tinka kiekvienam, ieškančiam šiai erdvei reikšmingų, pridėtinę vertę turinčių detalių. Tuo įsitikinti galite susipažinę su Arsan.lt parduotuvės pasiūlymais: čia šios kompanijos produkcija parduodama itin viliojančiomis sąlygomis.  

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.